Έσπασε η Μελάνια Τραμπ το βασιλικό πρωτόκολλο με το καναρινί της φόρεμα;
Η Μελάνια Τραμπ εμφανίστηκε στο δείπνο στο Ηνωμένο Βασίλειο με καναρινί φόρεμα που έκλεψε την παράσταση - όχι όμως για καλό
Η Μελάνια Τραμπ θέλησε να ξεχωρίσει με μια τολμηρή εμφάνιση στο πολυτελές δείπνο που παρέθεσε η Βασιλική Οικογένεια στο Κάστρο του Ουίνδσορ, στις 17 Σεπτεμβρίου, ωστόσο η επιλογή της δεν άφησε τους πάντες ικανοποιημένους.
Η Πρώτη Κυρία φόρεσε ένα μακρύ φόρεμα σε έντονο καναρινί χρώμα, δημιουργία της Carolina Herrera, το οποίο συνδύασε με μια ζώνη στο χρώμα της λεβάντας. Το εφαρμοστό φόρεμα με γυμνούς ώμους τράβηξε την προσοχή, με ορισμένους όμως να θεωρούν ότι ξέφυγε από το αυστηρό βασιλικό πρωτόκολλο – αλλά όχι με τον τρόπο που θα υπέθετε κανείς.

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα της Βρετανίας στέκονται δίπλα στον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και την πρώτη κυρία Μελάνια Τραμπ στο επίσημο δείπνο στο κάστρο του Γουίντσορ, στο Γουίντσορ της Βρετανίας, στις 17 Σεπτεμβρίου 2025. Aaron Chown/Pool μέσω REUTERS
«Για τέτοιες περιστάσεις χρειάζεται διακριτικότητα και μετριοπάθεια»
Η ειδικός στο πρωτόκολλο, Τζο Χέιζ, εξήγησε στο Hello! Magazine ότι η Μελάνια τήρησε τους βασικούς κανόνες με το μάξι φόρεμα και πως οι ακάλυπτοι ώμοι δεν αποτελούν πλέον απαγόρευση. «Καλυμμένοι ώμοι, γάντια και τιάρα εξακολουθούν να προτιμώνται, αλλά δεν είναι πλέον απαραίτητα. Οι κανόνες έχουν χαλαρώσει, αν και ελάχιστα», σημείωσε. Παρόλα αυτά, η Χέιζ επισήμανε ότι το ντεκολτέ ήταν πιο ανοιχτό από όσο συνηθίζεται: «Για τέτοιες περιστάσεις χρειάζεται διακριτικότητα και μετριοπάθεια. Θα ταίριαζε καλύτερα μια πιο κλειστή λαιμόκοψη».
Η στιλίστρια Σαμάνθα Μπράουν σχολίασε στη Daily Mail πως το φόρεμα έμοιαζε «καλοκαιρινό» και όχι τόσο ταιριαστό για την εποχή, ενώ και το χρώμα δεν θεωρήθηκε η πιο σωστή επιλογή. «Η Μελάνια συνήθως κάνει μελετημένες στιλιστικές κινήσεις. Αυτή τη φορά, όμως, η εμφάνιση δεν ανήκει στις πιο επιτυχημένες της», είπε.
Συζήτηση προκάλεσε και το μεγάλο καπέλο που φόρεσε κατά την άφιξή της μαζί με τον Ντόναλντ Τραμπ, για να συναντήσουν τον βασιλιά Κάρολο, τη βασίλισσα Καμίλα, τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον. Η ειδικός στη γλώσσα του σώματος Τζούντι Τζέιμς σχολίασε ότι το σχήμα του καπέλου, που σκέπαζε σχεδόν όλο το πρόσωπό της, παρέπεμπε σε μια διάθεση απόκρυψης: «Για μια γυναίκα γνωστή για την εμφάνισή της, αυτό δίνει την αίσθηση ότι θέλει να κρυφτεί».
- Ex Machina: Πόσο «επιστημονική φαντασία» είναι σήμερα η ταινία του 2014;
- Μπορούμε να «τεστάρουμε» τη μακροζωία σε 10 δευτερόλεπτα;
- Η Τζένιφερ Λόρενς αποκαλύπτει τον «μοναδικό» ρόλο που ήθελε και τελικά πήρε η φίλη της, Έμα Στόουν
- Ο θάνατος μιας ιδεολογίας: Μπορεί ο Τσαβισμός να επιβιώσει μετά την απαγωγή του Μαδούρο;
- Πούτιν, Σι και Τραμπ χωρίζουν τον κόσμο στα τρία
- Η συμφωνία ΕΕ-Mercosur και ο παράγοντας ανταγωνισμός στο πιάτο μας – Φτηνό κρέας, πικρή επίγευση
- Μπεν Χότζες: «Δεν πρόκειται να δούμε μια στρατιωτική εισβολή στη Γροιλανδία»
- Το ηλεκτρονικό εμπόριο έσπασε ρεκόρ στις ΗΠΑ – Τι ψώνισαν οι Αμερικάνοι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/cristofer-maximilian-Ce3XLxac0f4-unsplash-315x220.jpg)




















![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [11.01 – 17.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/POSTER-copy-6-315x220.jpg)



![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 11.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/mika-baumeister-jusdwg_T0dU-unsplash-315x220.jpg)



























![Φορτηγό με συνθήματα για το Ιράν χτύπησε φιλομοναρχικούς διαδηλωτές στο Λος Άντζελες [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/photo-collage.png-14-315x220.jpg)


























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442