Ο Ολυμπιακός, αφού έμαθε τους αντιπάλους του στη League Phase του Champions League, προετοιμάζεται πλέον για τον αγώνα με τον Βόλο (30/8, 19:00) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.
Ο Παναγιώτης Ρέτσος έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω ενός βίντεο της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ στα social media, δηλώνοντας πως ανυπομονεί να απολαύσει τους δεκάδες χιλιάδες οπαδούς των νταμπλούχων Ελλάδος, οι οποίοι αναμένεται να βάψουν… κατακόκκινο τον Βόλο!
Υπενθυμίζεται πως οι Πειραιώτες έχουν λάβει πάνω από 15.000 εισιτήρια και ήδη έχουν κλείσει θέση στο Πανθεσσαλικό τουλάχιστον πάνω από 8.000 άνθρωποι, με τον αριθμό να αυξάνεται ραγδαία.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
«Παλικάρι» η Νιούκαστλ, έπαιζε πάνω από 50 λεπτά με δέκα παίκτες, αλλά κατέκτησε σπουδαία νίκη με γκολ του Όσουλα στο φινάλε, επικρατώντας με 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας για 7η φορά στην Ιστορία της και πρώτη μετά το 2020, όταν και κατέκτησε το δεύτερο τρόπαιό της στη διοργάνωση, προκρίθηκε η Ρεάλ Σοσιεδάδ.
Με ένα γκολ του Σάκα η Άρσεναλ πέρασε από την έδρα της Μπράιτον με 1-0 και άφησε επτά βαθμούς πίσω τη Μάντσεστερ Σίτι. Εμφατικό διπλό με φόντο την τετράδα για την Τσέλσι, νίκη-ανάσα για τη Γουέστ Χαμ.