Η 11άδα του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης (pic)
Ο Ολυμπιακός κάνει πρεμιέρα στο νέο πρωτάθλημα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (20:00) – Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το ματς με τους Αρκάδες.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο κεκλεισμένων των θυρών «Γ. Καραϊσκάκης» τον Αστέρα Τρίπολης (20:00), για την 1η αγωνιστική της Super League.
Στο παιχνίδι με τους Αρκάδες ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ παρατάσσει την ομάδα του μεγάλου λιμανιού με 4-2-3-1, έχοντας τον Τζολάκη μπροστά από την εστία και τους Κοστίνια, Ρέτσο, Πιρόλα και Ορτέγκα στην τετράδα της άμυνας. Οι Γκαρθία και Έσε θα είναι στα χαφ, με τους Ροντινέι, Τσικίνιο και Πνευμονίδη στην τριάδα πίσω από τον Ελ Κααμπί.
Συνοπτικά η 11άδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Κοστίνια, Ρέτσος, Πιρόλα, Ορτέγκα Ντάνι Γκαρθία, Έσε, Ροντινέι, Τσικίνιο, Πνευμονίδης, Ελ Κααμπί.
Οι νταμπλούχοι Ελλάδας, στο πρώτο τους επίσημο παιχνίδι για τη νέα σεζόν, θέλουν να πάρουν τη νίκη και να ξεκινήσουν με το δεξί την περιπέτειά τους στο νέο πρωτάθλημα, σε μια αναμέτρηση που πραγματοποιείται κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της τιμωρίας που είχε επιβληθεί στους Πειραιώτες για τον τελικό του Κυπέλλου με τον ΟΦΗ.
Στον πάγκο οι: Μπότης, Πασχαλάκης, Νασιμέντο, Μουζακίτης, Μαρτίνς, Μπιανκόν, Λιατσικούρας, Γιαζίτζι, Μπρούνο, Σιπιόνι και Αγγελάκης.
Η ενδεκάδα του Αστέρα Τρίπολης: Τσιντώτας – Άλχο, Καστάνο, Σίπτσιτς, Σιλά – Έντερ, Γιαμπλόνσκι – Καλτσάς, Μπαρτόλο, Εμμανουηλίδης – Μακέντα.
LIVE: Ολυμπιακός – ΑΕΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – ΑΕΚ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Χάντμπολ. Τηλεοπτικά από την ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.