Θεσσαλονίκη: Παραμένει διασωληνωμένος ο 9χρονος που έπεσε από μπαλκόνι – Φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις
Το πρωί της Τετάρτης 6 Αυγούστου, μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε, ο 9χρονος διεκομίσθη στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται
Σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του Ιπποκράτειου νοσοκομείου ο 9χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε όταν έπεσε, την Τρίτη 5 Αυγούστου, από μπαλκόνι πρώτου ορόφου, στην Ασπροβάλτα του δήμου Βόλβης, στη Θεσσαλονίκη.
Εξακολουθεί να είναι διασωληνωμένος και φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και θλάσεις σε αρκετά σημεία του σώματος του.
Μετά την πτώση διακομίστηκε στο κέντρο υγείας Μαδύτου, ωστόσο κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση στο κεφάλι. Το πρωί της Τετάρτης 6 Αυγούστου, μετά την επέμβαση, διεκομίσθη στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται.
Η συνδρομή των εθελοντών του δήμου Βόλβης στον τραυματισμό του 9χρονου
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την ομάδα «Εθελοντές Διασώστες Βόλβης», οι οποίοι δέχτηκαν τηλεφωνήματα προκειμένου να συνδράμουν στο περιστατικό όταν συνέβη, στο σημείο βρέθηκε και γιατρός προκειμένου να βοηθήσει το τραυματισμένο παιδί.
«Το παιδί είχε σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι και πολλαπλό κάταγμα δεξιού χεριού. Η ομάδα μας έφτασε άμεσα στο σημείο και ξεκινήσαμε ακινητοποίηση αυχενικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης και χορήγηση οξυγόνου αφού πρώτα ελέγξαμε τα ζωτικά του σημεία με τη βοήθεια γιατρού που βρέθηκε στο σημείο», ανέφεραν οι εθελοντές και προσέθεταν πως «το ΕΚΑΒ κατέφθασε γρήγορα και έγινε αλλαγή σε κινητή μονάδα με εντατικολόγο, ώστε να μεταφερθεί το παιδί απευθείας στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης».
- Κωνσταντίνος Αργυρός: Τι λέει για τη γνωρίμια του με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
- Χίος: Διάσωση μητέρας και γιου από το φλεγόμενο σπίτι τους
- Νέλσον Μαντέλα: Ο ισόβιος αγώνας κατά του ρατσισμού
- Η δεύτερη… νιότη του Νάντο Ντε Κολό στη Βιλερμπάν (vids)
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στα Διαβατά
- Ελβετικό φράγκο: Έφτασε η κρίσιμη δίκη στον Άρειο Πάγο – Προσφυγή 200.000 πολιτών
- Η La Liga πάει τους παίκτες στα δικαστήρια
- «Καραγκιόζη… Χάσαμε τον Αϊ Βασίλη!»: Με τη Ματίνα Νικολάου στο θέατρο Σκιών του Π. Χατζηαναγνώστου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442