Ηλιόπουλος: Αν ένας πολιτικός πάει στα μπλόκα των κανονικών αγροτών, οδηγείται στη δικαιοσύνη!
Σε ιδιαίτερα αιχμηρές δηλώσεις προέβη ο Νάσος Ηλιόπουλος για την διαβίβαση δικογραφίας εναντίον του Αλέξη Χαρίτση με την κατηγορία της παρακώλυσης συγκοινωνιών, επειδή βρέθηκε σε μπλόκο αγροτών
Στη δικογραφία που διαβιβάστηκε στη Βουλή σε βάρος του προέδρου της Νέας Αριστεράς Αλέξη Χαρίτση, για παρακώλυση συγκοινωνιών, αναφέρθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Νάσος Ηλιόπουλος σε παρέμβασή του, νωρίτερα σήμερα στη Βουλή.
Ο Νάσος Ηλιόπουλος στάθηκε στο γεγονός πως αν κάποιος πολιτικός αρχηγός ή βουλευτής σταθεί στο πλευρό διαμαρτυρομένων αγροτών «των κανονικών αγροτών» όπως ανέφερε αφήνοντας αιχμές για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, πάει να συνομιλήσει μαζί τους ή βρεθεί για να βολιδοσκοπήσει τα αιτήματα και τον αγώνα τους κινδυνεύει με τον σχηματισμό δικογραφίας.
Έκανε σύγκριση μάλιστα με την αντιμετώπιση της οποίας έτυχε ο Κώστας Αχ. Καραμανλή σε σχέση με το «έγκλημα των Τεμπών»
Πως τοποθετήθηκε ο Νάσος Ηλιόπουλος για την δικογραφία εναντίον του Αλέξη Χαρίτση
«Ήρθε μια δικογραφία σε βάρος του προέδρου της Νέας Αριστεράς Αλέξη Χαρίτση για παρακώλυση συγκοινωνιών, γιατί βρέθηκε σε αγροτική κινητοποίηση. Άρα, ζούμε σε μία χώρα που αν ένας πολιτικός αρχηγός ή ένας βουλευτής βρεθεί σε μία αγροτική κινητοποίηση, έρχεται δικογραφία για παρακώλυση συγκοινωνιών», Δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Αριστεράς Νάσος Ηλιόπουλος.
«Αν είσαι, βέβαια, υπουργός του εγκλήματος των Τεμπών, η κυβέρνηση σε ξεπλένει με παραπομπή για παράβαση καθήκοντος για το αν έκανες οικονομική ζημιά στον ΟΣΕ. Πέθαναν πενήντα επτά άνθρωποι και εσείς παραπέμπετε τον Καραμανλή για το αν έκανε οικονομική ζημιά. Και αν ένας πολιτικός της αντιπολίτευσης πάει στα μπλόκα των αγροτών -των κανονικών αγροτών, όχι αυτών που εσείς ταΐζατε με ανύπαρκτα ζώα- πάει στη δικαιοσύνη!»
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος έκλεισε αναφέροντας ότι «Αν έχεις στήσει δε μηχανισμό παρακράτους, εγκληματική οργάνωση, για να μοιράσεις επιδοτήσεις σε ανθρώπους που δεν έχουν παραγωγή, θα κάνετε εξεταστική από το 1998! Εντάξει, δικαιοσύνη ανέκδοτο και η κυβέρνηση οργανωτής του ξεπλύματος εγκλημάτων! Όμως, να ξέρετε ότι κάποια στιγμή τα καθεστώτα πέφτουν και πέφτουν με κρότο!».
- Χάρι Στάιλς: «Ο Λίαμ Πέιν ήταν ένας εξαιρετικά ξεχωριστός άνθρωπος»
- Παναθηναϊκός: Με Χολμς κόντρα στον Ολυμπιακό, κρίνεται του Λεσόρ
- Με μεγάλη επιτυχία η έκθεση «Αποτυπώματα» στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά
- The Expla-in Project | Αναποφάσιστοι: Δεν ξέρω, δεν απαντώ. Τι συμβαίνει με τη «γκρίζα ζώνη» των ψηφοφόρων;
- Ο πόλεμος εισέρχεται στη δεύτερη φάση – Το Ισραήλ θα επιτεθεί σε υπόγειες πυραυλικές εγκαταστάσεις του Ιράν
- The Expla-in Project| Ευλογιά προβάτων: Συναγερμός στην Ήπειρο πριν το Πάσχα. Πώς εξαπλώθηκε σε 18 μήνες;
- Η Βρετανία στέλνει ελικόπτερα Wildcat στην Κύπρο – «Ναι» στις ΗΠΑ για χρήση των βάσεων για αμυντικές αποστολές
- Αυτές είναι οι φωτογραφίες της εκτέλεσης στην Καισαριανή – Τα ιστορικά ντοκουμέντα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 05.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442