Hellenic Train: Βλάβη σε αμαξοστοιχία που αναχώρησε από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό τη Λάρισα
Οι επιβατές συνέχισαν το δρομολόγιό τους με επιβατάμαξα και έφτασαν στον προορισμό τους με μία ωρα καθυστέρηση
Τεχνικό πρόβλημα αντιμετώπισε η αμαξοστοιχία 1593, η οποία αναχώρησε από τη Θεσσαλονίκη στις 07:30 με προορισμό τη Λάρισα, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί στις 07:42 στον σιδηροδρομικό σταθμό της Σίνδου.
Σύμφωνα με ενημέρωση της Hellenic Train, στο σημείο μετέβη επιβατάμαξα για την παραλαβή των 36 επιβατών, οι οποίοι συνέχισαν το δρομολόγιό τους με καθυστέρηση 59 λεπτών.
«Το προσωπικό της αμαξοστοιχίας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τον περιορισμό της ταλαιπωρίας των επιβατών», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση της Hellenic Train, η οποία διερευνά τα αίτια της βλάβης.
- Τέιλορ Σουίφτ: Πού μπορεί να ξόδεψε τα έσοδα της ιστορικής περιοδείας της Eras; – Τι αποκαλύπτει η ίδια
- Αυτές οι συνήθειες μας χαρίζουν μακροζωία – και είναι τζάμπα
- Ο Μπαζ Λούρμαν «ανασταίνει» τον Έλβις: Στο φως χαμένο υλικό από τη θρυλική εποχή του Λας Βέγκας
- Ωρα αποφάσεων, με το βλέμμα στραμμένο στη Νίκαια – «Απαντήσεις θέλουμε, όχι γενικόλογες συζητήσεις»
- Αυστραλία: Το «πείραμα» της απαγόρευσης των social media κυλάει ομαλά, όμως τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα
- Ένας στους τρεις Έλληνες καταστρέφεται οικονομικά αναζητώντας περίθαλψη
- Ρωσία: Αγωγή ετοιμάζει η Κεντρική Ρωσική Τράπεζα στο Βέλγιο για τα «παγωμένα» κεφάλαια
- Ουκρανία: «Ζελένσκι και Τζόνσον υπεξαίρεσαν 60 εκατομμύρια δολάρια από κονδύλια του ΟΗΕ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442