Μετά από δύο χρόνια στην Γαλλία με την Παρί, ο διεθνής Γερμανός Λεόν Κράτσερ επιστέφει στην Bundesliga για λογαριασμό της Μπάγερν Μονάχου. Στην ομάδα της Βαυαρίας ο 28χρονος θα βρει τον προπονητή της Γκόρντον Χέρμπερτ με τον οποίο έχει συνεργαστεί αλλες δύο φορές στο παρελθόν.
Την περασμένη σεζόν στην Ευρωλίγκα με την Παρί, ο Κράτσερ σε 27 εμφανίσεις, σημείωσε συνολικά μόλις 17 πόντους (0,6 ανά ματς) και είχε μέσο όρο 2,4 ριμπάουντ, ενώ έπαιζε λίγο κάτω από 10 λεπτά ανά αγώνα.
Οι δηλώσεις του Γερμανού:
«Θα έλεγα ψέματα ότι αυτό το βήμα δεν σημαίνει κάτι το ιδιαίτερο για μένα. Γιατί είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για μένα να παίξω για την Μπάγερν.Πέρασα δύο υπέροχα χρόνια στο Παρίσι, αλλά τώρα κάνω την κίνηση που θέλουν πολλοί Γερμανοί παίχτες σε έναν σύλλογο του οποίου το όνομα μιλάει από μόνο του».
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών