Εθνική-οικογένεια: Οι διεθνείς δίνουν μέρος του πριμ για τη σύζυγο και το παιδί του Μπάλντοκ
Η Εθνική ομάδα είναι μια οικογένεια -όχι στα λόγια- στις πράξεις: οι διεθνείς αποφάσισαν να δώσουν μέρος του πριμ πρόκρισης στην πρώτη κατηγορία του Nations League, στη σύζυγο και το παιδί του αδικοχαμένου Τζορτζ Μπάλντοκ.
Τη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ συνεχίζουν να τιμούν οι διεθνείς – οι φίλοι και οι συμπαίκτες του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή.
Όπως αποφασίστηκε, οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδος αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μια πολύ ιδιαίτερη και συναισθηματική κίνηση, η οποία όχι μόνο αποτελεί φόρο τιμής στον εκλιπόντα που τόσο πρόωρα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 31 ετών, αλλά ταυτόχρονα βοηθάει έμπρακτα και την οικογένειά του.
Μια υπέροχη κίνηση
Μετά από συζήτηση των αρχηγών της ομάδας και σε συνεννόηση με την ΕΠΟ, αποφασίστηκε μέρος του πριμ πρόκρισης της ομάδας στην πρώτη κατηγορία του Nations League, να καταβληθεί στην οικογένεια Μπάλντοκ -τη σύζυγο και το παιδί του.
- Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται εκτός έδρας με το Περιστέρι Betsson, με στόχο το απόλυτο στην Stoiximan GBL
- Έρχεται στην Αθήνα ο Μόντε Μόρις για τον Ολυμπιακό (vids)
- Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης»
- Η ΕΠΟ ζήτησε παρέμβαση της UEFA για αλλαγές στη διαιτησία
- Ο νικητής του Σούπερ Καπ Ιταλίας πάρει 11 εκατ. ευρώ
- Άρσεναλ – Γουλβς 2-1: Γλίτωσε την γκέλα και πήγε στο +5
- Ολυμπιακός ONEX – ΑΟΝΣ Μίλων 2-3: Ανατροπή και νίκη στο τάι μπρέικ
- Battle of the Sexes: Όταν η Κινγκ έγινε σύμβολο των γυναικών και η αναβίωση της «μάχης των φύλων» 52 χρόνια μετά (vids+pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 14.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/howen-ac0WfQ3F6dw-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442