Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού εξασφάλισαν την νίκη στο 702ό τους φιλικό ματς με επικράτηση 6-1 κόντρα στην Μικτή Αιγιαλείας στο γήπεδο της Ακράτας.
Οι «ερυθρόλευκοι» ποδοσφαιριστές του παρελθόντος ταξίδεψαν στην Ακράτα με πούλμαν χορηγία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πρόσφεραν γκολ και θέαμα στον κόσμο που γέμισε το γήπεδο, για τον αγώνα κοινωνικού χαρακτήρα.
Οι Βετεράνοι του Θρύλου νίκησαν με 6-1, χάρη σε γκολ των Χαντζίδη (2), Γκόγκιτς, Καλύκα, Κοτίτσα και Βασιλειάδη, ενώ αγωνίστηκαν για τους «ερυθρόλευκους» οι Κατσιούλης, Καλαμάρας, Κωστούλας, Ζαραδούκας, Τσιαντάκης Παχατουρίδης, Κοτίτσας, Μπονόβας, Χαντζίδης, Γκόγκιτς, Καλύκας, Λουτσιάνο, Κασδοβασίλης, Γεωργουδάκης, Λύγκος, Χ. Καλύβας, Παπασωτηρίου, Αρζένης, Χ. Καλτσάς, Βενάκης, Κ. Καλτσάς, Γλύκας, Κωττάκης, Βασιλειάδης, Λίνος. Στην αποστολή συμμετείχαν επίσης οι Γκαϊτατζής, Αγγελής, Κελεσίδης, Βαΐτσης, Μαριόλης, Ρηγούτσος, Κρεούζος, Τουλγέρογλου, Συμεωνίδης και ο Γιώργος Πλέσσας από το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Από πλευράς της Μικτής Αιγιαλείας σκόραρε ο Μαγγίνας, ενώ έπαιξαν οι Λεπενιώτης, Σταυρόπουλος, Κοτσανάς, Χελάκης, Αυλωνίτης, Μαγγίνας, Τσουτσέος, Δημόπουλος, Μπόρσης, Ταρανάς, Μπαλής, Σπανός, Μπιλής, Σταυρόπουλος, Λιγγρης, Γιαννούσης, Ψαράκος, Μουντάκης, Σαρμάς, Παλαιολογόπουλος, Καρασπύρος, Μιχαλίτσης, Γ. Κοτσανάς, Μ. Κοτσανάς, Μορίδης.
Στο πλαίσιο του φιλικού οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού τιμήθηκαν από την τοπική Αρχή, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Γιάννης Γκαϊτατζής, και ο Γενικός Γραμματέας Αντώνης Γλύκας.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για την αναμέτρηση με την Μπάγερν στο Μόναχο, για την απουσία του Κέντρικ Ναν, για την εμφάνιση με το Περιστέρι και την ανάγκη για διπλό κόντρα στους Βαυαρούς.
Τα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου για τον σπουδαίο προημιτελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στο Φάληρο – Οι σίγουροι και το μεγάλο δίλημμα του Ρουμάνου τεχνικού
Η 21χρονη Hajar Abdelkader από την Αίγυπτο έκανε το επαγγελματικό της ντεμπούτο στο τένις σε τουρνουά της Κένυας και κατάφερε να γίνει viral, καθώς φάνηκε να μην έχει παίξει ποτέ ξανά στο παρελθόν.