Έφοδος στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας – Πήραν φακέλους από το 2020
Οι εκθέσεις θα επανεξεταστούν λεπτομερώς από τον γενικό διευθυντή της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας
Υπό το φως των νέων δεδομένων θα επανεξεταστούν όλες οι ιατροδικαστικές εκθέσεις που συντάχθηκαν και εκδόθηκαν από τον Ιανουάριο του 2020 μέχρι σήμερα από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, η λειτουργία της οποίας ανεστάλη πρόσφατα με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Φλώριδη μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση της προφυλακισμένος πλέον Ειρήνης Μουρτζούκου.
Σήμερα Δευτέρα, υψηλόβαθμα υπηρεσιακά στελέχη του υπουργείου Δικαιοσύνης, συνοδεία αστυνομικών οργάνων, μετέβησαν στην Πάτρα και μεταφέρουν στο Υπουργείο όλες τις ιατροδικαστικές εκθέσεις που εκδόθηκαν από 1/1/2020 έως σήμερα τόσο για ζώντες όσο και τεθνεώτες.
Στόχος είναι σύντομα να γίνει επανέλεγχος από τον γενικό διευθυντή Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας και όσες από αυτές κριθεί ότι απαιτείται συμπλήρωση ή διαπιστωθεί κάποιο πρόβλημα τότε θα παραπεμφθούν για τα περαιτέρω στις εισαγγελικές Αρχές.
- Τουλάχιστον 1.500 μέλη του Ισλαμικού Κράτους δραπέτευσαν από φυλακές της Συρίας
- Τρίπολη – Νεστάνη: Νεκρός εντοπίστηκε ηλικιωμένος κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε κατοικία
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τρεις ανατροπές υπέρ των παιδιών
- Η Μολδαβία αποχώρησε από την ευρασιατική ομάδα ΚΑΚ της οποία ηγείται η Ρωσία
- Η Premier League αποθέωσε τον Κωστούλα για το καταπληκτικό γκολ (vid)
- Κίνα: Η κίνηση που επαναπροσδιορίζει τον τρόπο που θα διεξάγονται οι μελλοντικές συγκρούσεις
- «Η επιθετικότητα απέναντι στη Γροιλανδία είναι ζήτημα της ΕΕ και όχι μόνο της Δανίας»
- Επιχειρήσεις: Οι διευθυντές χρειάζονται ακόμα, ιδιωτικό γραφείο;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442