Πνιγμός προκάλεσε τον θάνατο των δύο 16χρονων στην Ξάνθη, σύμφωνα με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.
Οι δύο ανήλικοι ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους το απόγευμα της Δευτέρας (7/7), από την κοίτη του ποταμού Κόσυνθου.
Η ιατροδικαστική εξέταση
Από τη νεκροψία – νεκροτομή που διεξήγαγε ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης φαίνεται να προκύπτει ότι οι θάνατοί τους τοποθετούνται χρονικά μεταξύ τους την ίδια ώρα, εντός υδάτων, ενώ δεν διαπιστώθηκαν ίχνη κακώσεων, ούτε εξωτερικά ούτε εσωτερικά τραύματα.
Συνεκτιμώντας τα δεδομένα της ιατροδικαστικής έρευνας, οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο ένας από τους ανήλικους να προσπάθησε να βοηθήσει τον άλλο, όταν αντιλήφθηκε ότι δεν μπορούσε να βγει από τα νερά.
Το συμβάν στην Ξάνθη
Οι ανήλικοι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ήταν ξαδέρφια και εντοπίστηκαν νεκροί μέσα στον ποταμό Κόσυνθο, στο ύψος της περιοχής που είναι γνωστή ως το Μονοπάτι της Ζωής.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι σοροί των δυο παιδιών εντοπίστηκαν από περιπατητή ο οποίος και ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία ενώ για την ανάσυρση τους από το σημείο που ήταν δύσβατο λόγω βράχων κλήθηκε η Πυροσβεστική και η ΕΜΑΚ η οποία και τα ανέσυρε ενώ στη συνέχεια τα παρέλαβε ασθενοφόρο το οποίο τα μετέφερε στο Νοσοκομείο Ξάνθης για να διενεργηθεί η ιατροδικαστική εξέταση και να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου τους.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας