Συνελήφθη το πρωί της Τρίτης 2 Ιουλία, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Παιανίας, μια 67χρονη γυναίκα η οποία καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης στο μπαλκόνι της οικίας της, Κορωπί.
Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο διερεύνησης και αξιοποίησης πληροφοριών αναφορικά με γυναίκα που δραστηριοποιείται στη καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης στο μπαλκόνι της οικίας της, στην περιοχή του Κορωπίου, εντοπίστηκε η κατηγορούμενη και πιστοποιήθηκε η εγκληματική της δράση.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 55 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 50 έως 190 εκατοστά φυτεμένα σε γλάστρες στο μπαλκόνι και 8 νάιλον συσκευασίες εμπεριέχουσες 53 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης εντός υπνοδωματίου.
Παράλληλα στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι η 67χρονη προκειμένου να δυσχεράνει τον εντοπισμό των δενδρυλλίων από τους αστυνομικούς και τη θέασή τους από τους γείτονες, είχε τοποθετήσει υφασμάτινη περίφραξη περιμετρικά του μπαλκονιού.
Η συλληφθείσα, με τη σε βάρος της δικογραφία, οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας