Σαντορίνη: Θυελλώδεις άνεμοι σήκωσαν στον αέρα τροχόσπιτο και το διέλυσαν
Οι ισχυροί άνεμοι σήκωσαν κυριολεκτικά το τροχόσπιτο στον αέρα, παρασύροντάς το αρκετά μέτρα μακριά - Ευτυχώς, ήταν άδειο και αποτράπηκαν τα χειρότερα
Σοβαρά προβλήματα έχουν προκαλέσει από το πρωί οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν στα νησιά των Κυκλάδων, επηρεάζοντας την ακτοπλοΐα αλλά και την καθημερινότητα κατοίκων και επισκεπτών.
Στη Σαντορίνη, σύμφωνα με το cyclades24, σημειώθηκε ένα επικίνδυνο περιστατικό στο Εμπορείο: ισχυρές ριπές ανέμου σήκωσαν κυριολεκτικά ένα τροχόσπιτο στον αέρα, παρασύροντάς το αρκετά μέτρα μακριά. Το όχημα περιστράφηκε γύρω από τον άξονά του πριν καταλήξει πλήρως κατεστραμμένο σε διπλανό σημείο.
Ευτυχώς, ήταν άδειο εκείνη την ώρα και αποτράπηκαν τα χειρότερα. Το περιστατικό καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας γειτονικού σπιτιού, αποτυπώνοντας τη σφοδρότητα των ανέμων.
Η στιγμή που οι θυελλώδεις άνεμοι σηκώνουν στον αέρα το τροχόσπιτο
Παραμένει σε ισχύ το απαγορευτικό απόπλου
Σημειώνεται ότι το απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές, παραμένει σε ισχύ.
Σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση από το Λιμενικό, η απαγόρευση από το λιμάνι του Πειραιά θα παραμείνει σε ισχύ μέχρι τις 20:00, οπότε και θα γίνει νέα εκτίμηση της κατάστασης για την πιθανή αναχώρηση πλοίων προς την Κρήτη.
Όσον αφορά τα δρομολόγια προς Κυκλάδες, Δωδεκάνησα και Βόρειο Αιγαίο, οι ναυτιλιακές εταιρείες ενημέρωσαν ότι αναμένεται να ξεκινήσουν μετά τις 22:00 το βράδυ, εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.
Για τα λιμάνια της Ραφήνας και του Λαυρίου, το απαγορευτικό ισχύει μέχρι νεοτέρας, χωρίς προς το παρόν να έχει δοθεί εκτίμηση για την άρση του.
Κανονικά πραγματοποιούνται τα δρομολόγια προς τα νησιά του Αργοσαρωνικού, καθώς και προς το Μαρμάρι.
- Άννα Βίσση: Χριστούγεννα με τους εγγονούς της στο Κουρσεβέλ της Γαλλίας
- Πώς να εντοπίσετε έναν serial killer – Αυτά είναι τα 4 χαρακτηριστικά
- Νέα σενάρια από τη Βραζιλία για Τετέ και Γκρέμιο – «Η πρόταση στον Παναθηναϊκό»
- Χριστούγεννα: Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
- Συντριβή αεροσκάφους στην Τουρκία: Πώς αποφεύχθηκε μεγαλύτερη τραγωδία για 30 δευτερόλεπτα
- Ειρήνη, χαμόγελα και… τον θάνατο του Πούτιν, εύχεται ο Ζελένσκι για τα Χριστούγεννα
- Ο Πάντερ θέλει ανανέωση συμβολαίου: «Να μείνω για πολλά χρόνια στην Μπαρτσελόνα»
- Κιλιμάντζαρο: Τουλάχιστον 5 νεκροί σε δυστύχημα με ελικόπτερο στην υψηλότερη κορυφή της Αφρικής
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)












































![Θεσσαλονίκη: Ισχυρή έκρηξη σε τράπεζα στον Εύοσμο – Πανικοβλήθηκαν οι κάτοικοι [Φωτογραφίες και βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Capture-174-315x220.jpg)

































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442