Λίβερπουλ – Φούλαμ 2-0: «Κλείδωσαν» τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο οι «κόκκινοι»
Η Λίβερπουλ επικράτησε 2-0 της Φούλαμ στο Άνφιλντ, με τον 17χρονο διεθνή Άγγλο Ενγκουμόχα να ανοίγει το σκορ στο 36' και τον Σαλάχ να «σφραγίζει» τη νίκη με εντυπωσιακό τελείωμα στο 40'.
Σκοράροντας δύο φορές μέσα σε διάστημα τεσσάρων λεπτών στο πρώτο 45λεπτο η Λίβερπουλ έκανε…. πρόωρη Ανάσταση επικρατώντας με 2-0 στην έδρα της της Φούλαμ, στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής της Premier Leagueγια το Μεγάλο Σάββατο (11/4).
Συγκεκριμένα ο 17χρονος μεσοεπιθετικός Ρίο Ενγκουμόχα άνοιξε το σκορ στο 36′, ενώ στο 40′ ο Μο Σαλάχ διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων. Σε όλο το υπόλοιπο του ματς δεν είχαμε άλλο τέρμα, ωστόσο τα δύο παραπάνω ήταν αρκετά ώστε οι «κόκκινοι» να επιστρέψουν στις νίκες, μετά τις ήττες από Γουλβς και Μπράιτον και την ισοπαλία με την Τότεναμ.
Αυτή ήταν η 15η νίκη της Λίβερπουλ, χάρη στην οποία έφτασε τους 52 βαθμούς, περνώντας στην 5η θέση, την ώρα που η 6η Τσέλσι έχει 48 αλλά και ματς λιγότερο, το ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι την Κυριακή (12/4).
Όσο για τη Φούλαμ γνώρισε την 14η ήττα της και με 44 βαθμούς παρέμεινε στη μέση του βαθμολογικού πίνακα.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Έτοιμοι να προχωρήσουν σε μια ιστορικής σημασίας ανταλλαγή είναι οι Μιλγουόκι Μπακς, οι οποίοι σύμφωνα με τα αμερικανικά ρεπορτάζ, έχουν αποφασίσει να χωρίσουν τους δρόμους τους με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Συνέχεια απόψε (13/5) στα πλέι-οφ και στα ντέρμπι που πλέον κρίνουν μονάχα το δεύτερο «εισιτήριο» για το Champions League. Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ - ΑΕΚ στις 19:30.
Τη νίκη που θα τον στείλει στο Final-4 της Euroleague στο... σπίτι του, ψάχνει το βράδυ της Τετάρτης (13/5, 22:00) ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Βαλένθια, στη «Roig Arena».