Ο Μπάμπης Λυκογιάννης, είναι ένας ποδοσφαιριστής που ακούστηκε έντονα για ενδεχόμενη επιστροφή στην Ελλάδα. Ο έμπειρος αριστερός μπακ που αγωνίζεται τα τελευταία επτά χρόνια στην Ιταλία, θα συνεχίσει να είναι κάτοικος την συγκεκριμένης χώρας για τουλάχιστον έναν ακόμη, αφού ανανέωσε και τυπικά με την Μπολόνια.
Η συμφωνία των δύο πλευρών ανακοινώθηκε από την Μπολόνια, η οποία έκανε λόγο για συμβόλαιο ενός έτους με οψιόν για ακόμη ένα χρόνο, που μπορεί να κρατήσει τον Λυκογιάννη στην ομάδα για μία πενταετία.
Ο διεθνής αριστερός μπακ αγωνίζεται στη Serie A από το 2018, όντας προηγουμένως παίκτης της Κάλιαρι.
Η ανακοίνωση της Μπολόνια για τον Λυκογιάννη
«Η Μπολόνια ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή Χαράλαμπου Λυκογιάννη έως τις 30 Ιουνίου 2026, με οψιόν για μία επιπλέον χρονιά», αναφέρουν οι «ροσομπλού».
Με τους Κυπελλούχους Ιταλίας έχει συνολικά 74 παιχνίδια, 4 γκολ και 8 ασίστ.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.