Πάρος: Σε ψυχιατρείο η μητέρα του βρέφους που πέθανε
Ο εισαγγελέας Σύρου διέταξε την ακούσια νοσηλεία της μητέρας του 5 μηνών βρέφους σε ψυχιατρική κλινική.
Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε η μητέρα του 5 μηνών βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο στην Πάρο, όταν και παρέμεινε για αρκετή ώρα κάτω από τον καυτό ήλιο.
Ο εισαγγελέας Σύρου μετά την απολογία της 39χρονης της επέβαλε δύο περιοριστικούς όρους: αυτόν της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της παρακολούθησης συνεδριών για την ψυχολογική της κατάσταση. Παράλληλα, ωστόσο, διατάχθηκε η ακούσια νοσηλεία της σε ψυχιατρική κλινική της Αθήνας.
Και οι δύο γονείς διώκονται για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου.
Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας του βρέφους, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με μοναδικό περιοριστικό όρο την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, είχε αναφερθεί στην ψυχολογική κατάσταση της συζύγου του στην απολογία του, λέγοντας ότι έπρεπε να λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή την οποία δεν έπαιρνε.
Τι είπε η μητέρα
Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα του βρέφους υποστήριξε στον εισαγγελέα όσα είχε αναφέρει και στους αστυνομικούς. Ότι είχε πάει η οικογένεια για μπάνιο, με το μωρό να μένει στον ήλιο για αρκετές ώρες και την ίδια να αποχωρεί με το μωρό όταν αυτό άρχισε να κλαίει.
«Αποφάσισα να το πάω στο αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στον ήλιο. Έμεινα εκεί μισή ώρα και στη συνέχεια ενημέρωσα τον σύζυγό μου, ότι το μωρό κλαίει ασταμάτητα, ότι δεν είναι πολύ καλά και έπρεπε να φύγουμε. Φύγαμε στις 15:00 για το σπίτι μας» είχε πει στους αστυνομικούς η μητέρα του άτυχου βρέφους.
Όταν έμεινε μόνη της
Στο μικροσκόπιο των Αρχών θα βρεθούν και τα δύο χρονικά σημεία που η μητέρα έμεινε μόνη της με το 5 μηνών βρέφος.
Το πρώτο στο αυτοκίνητο της οικογένειας, στην παραλία Λειβάδια και το δεύτερο στο σπίτι, αφού ο πατέρας και το μεγάλο γιο της οικογένειας άφησαν τη μητέρα με το βρέφος και επέστρεψαν στην παραλία.
- Ιράν: Σφυροκόπημα της Τεχεράνης και της Βυρητού – Πάνω από 30 τραυματίες στο βόρειο Ισραήλ
- Κυβέρνηση ιδιωτικών συμβούλων
- Η μάχη του χεριού: Είναι οι αριστερόχειρες πιο ανταγωνιστικοί;
- Αίθριος ο καιρός την Παρασκευή – Έως τους 19 βαθμούς η θερμοκρασία
- Από τον Απρίλιο το νέο επίδομα ανεργίας – Έως 1.295 ευρώ
- Η Ιταλία αγόρασε σπάνιο πορτρέτο του Καραβάτζιο για 30 εκατ. ευρώ – Θα εκτεθεί στο Παλάτσο Μπαρμπερίνι
- Η επιστήμη ξέρει αν προτιμάμε την αλήθεια ή το ψέμα
- Δημοσκόπηση: Τα δύο «ανοιχτά τραύματα» της κυβέρνησης Μητσοτάκη εν μέσω πολέμου στη Μέση Ανατολή
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 13.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/greg-rakozy-eorb_1PkoB8-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442