Πέρσι ήταν ο Σάσα Βεζένκοφ. Ο Βούλγαρος που καλά-καλά δεν το συζήτησε παρότι ο Παναθηναϊκός θέλησε για χάρη του να τινάξει τη μπάνκα στον αέρα.
Φέτος είναι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ που πιστός στον δρόμο που χάραξε ο κολλητός του, δεν ασχολήθηκε επίσης με την τρομερή πρόταση των Πράσινων: 9 εκατ ευρώ για τρία χρόνια ήταν αυτά. Ποσό πάνω από κάθε άλλη τιμή της αγοράς. Τα χρήματα που πριν από δύο χρόνια έπεισαν όντως τον Κώστα Σλούκα να αλλάξει όχθη στο ποτάμι των αιωνίων. Δεν είναι ίδιες όμως όλες οι ιστορίες.
Όπως και να έχει, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος την έκανε την προσπάθεια του. Και ήταν και ο πρώτος που αντέδρασε στην διαρροή της πληροφορίας περί παραμονής του Μιλουτίνοφ στον Ολυμπιακό για τα επόμενα 2+1 χρόνια.
«Εμείς κάναμε την προσπάθειά μας. Ο Μιλουτίνοφ είναι ένας πολύ καλός αθλητής. Γνωρίζαμε ότι θα είναι δύσκολο και γι’ αυτό βάλαμε και τόσα χρήματα στο τραπέζι. Προχωράμε στον στόχο μας. Την κατάκτηση της Euroleague 2025-26. ΥΓ. Πληρώστε τους όλα διπλά», έγραψε.
Αυτό ήταν το λιτό αλλά περιεκτικό μήνυμα του. Μήνυμα αποδοχής της κατάστασης. Με αιχμή φυσικά τα δεδομένα της οικονομικής συμφωνίας που τον κράτησε στο λιμάνι. Ότι ο Ολυμπιακός δηλαδή αναγκάστηκε μέσω της πρότασης του Παναθηναϊκού να πληρώσει τον Μιλουτίνοφ περισσότερα…
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Ο Άλφα Ντιαλό είναι ένας παίκτης που δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Μονακό, όμως η ομάδα του Πριγκιπάτου έχει οικονομικά προβλήματα και δεν αποκλείεται να είναι διαθέσιμος το καλοκαίρι – Οι λεπτομέρειες του συμβολαίου του και γιατί μπορεί να γίνει η πιο «καυτή» περίπτωση του καλοκαιριού.