Ασταμάτητος είναι ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί! Ο διεθνής Μαροκινός φορ του Ολυμπιακού σκόραρε για ακόμα μια φορά με το εθνόσημο στο φιλικό παιχνίδι με το Μπενίν και μάλιστα με τρομερό γκολ.
Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (45+2′) ο Ελ Κααμπί έκανε το 1-0 για την ομάδα του και επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση.
— Futbol Marroqui 212 (@FutbolMarroqui) June 9, 2025
Συγκεκριμένα ο Μαροκινός έχει σκοράρει στα τελευταία πέντε παιχνίδια που έχει αγωνιστεί, καθώς έχει βρει δίχτυα απέναντι σε ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, ΟΦΗ και Τυνησία.
Ο 31χρονος επιθετικός σε 54 εμφανίσεις με την εθνική ομάδα της πατρίδας του έχε σκοράρει 28 φορές.
Οπαδοί της Μπαρτσελόνα προμηθεύουν -μέσω της μαύρης αγοράς- εισιτήρια σε αυτούς του Ολυμπιακού και η καταλανική ομάδα παίρνει μέτρα για να μην γίνει... ερυθρόλευκο το γήπεδό της.
Ο Φαμπιάν Χιουρτσέλερ μίλησε ενόψει του Λίβερπουλ - Μπράιτον και παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στον τραυματισμό του Στέφανου Τζίμα, όσο και στην μεγάλη επίδραση που έχει ο Μπάμπης Κωστούλας στην ομάδα του.
Την πρόσληψη του Ισπανού, Άλβαρο Ρούμπιο, στο πόστο του προπονητή της Β' ομάδα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Νίκος Τοπολιάτης ανέλαβε χρέη Deputy Head της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας.