Μια 73χρονη γυναίκα από τη Σερβία, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τη θαλάσσια περιοχή της Σίβηρης του δήμου Κασσάνδρας στη Χαλκιδική, το μεσημέρι της Τετάρτης (04.06.2025).
Αμέσως ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή των Νέων Μουδανιών και η 73χρονη από τη Σερβία διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας στη Χαλκιδική.
Προανάκριση από το Λιμενικό
Εκεί διαπιστώθηκε ότι η άτυχη γυναίκα είχε χάσει τη ζωή της.
Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα των Νέων Μουδανιών, του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας