Με ενημέρωση της προς τα ΜΜΕ, η ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με «εισαγγελική απόφαση, είναι προς σύλληψη».
Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έπειτα από όσα συνέβησαν πριν από το τζάμπολ και παρά την πρώτη πράσινη διαρροή για τους λόγους της αποβολής του, αρνείται ότι αποβλήθηκε από τους διαιτητές και βρίσκεται στους εσωτερικούς χώρους του ΣΕΦ ζητώντας να επιστρέψει δίπλα στον πάγκο του Παναθηναϊκού.
Κάπου εκεί λοιπόν προκύπτει και η ενημέρωση του Ολυμπιακού. Με την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ να τονίζει ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με εισαγγελική απόφαση είναι προς σύλληψη.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα νοκ-άουτ του Champions League και το Football Meets Data έκανε γνωστούς τους πιθανούς αντιπάλους του αν τελείωνε σήμερα η League Phase και ποιον θα βρει στον δρόμο του αν τελικά προκριθεί.
Ο τεχνικός του Άγιαξ, Φρεντ Γκριμ μετά τη νίκη επί της Βιγιαρεάλ κλήθηκε να μιλήσει για την επόμενη μάχη της ομάδας του στο Champions League, απέναντι στον Ολυμπιακό.
Ο 50χρονος Νταβίντ Κορδόν Μέσα έχασε τη ζωή του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ισπανία – Είχε παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της Χετάφε που έπαιζε ο γιος του.