H σεζόν του ανοιχτού στίβου ξεκινά και όλοι οι αθλητές ανεβάζουν ρυθμούς για τις μεγάλες διοργανώσεις του καλοκαιριού.
Το ίδιο ισχύει και για τον τρομερό Μίλτο Τεντόγλου που μετά από μία μακρά περίοδο προετοιμασίας, κυρίως στον Αγιο Νικόλαο της Κρήτης ήρθε η ώρα να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στον πρώτο αγώνα της σεζόν.
Ο χρυσός Ολυμπιονίκης την ερχόμενη Παρασκευή (23/5) θα βρεθεί στην Κύπρο όπου θα αγωνιστεί στο μίτινγκ της Λεμεσού για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Αυτός θα είναι ο πρώτος αγώνας από τους 12 που θα πάρει μέρος το φετινό καλοκαίρι και θα ολοκληρωθούν στα τέλη του Σεπτεμβρίου.
Το ελληνικό κοινό φέτος θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά σε τέσσερις αγώνες τον δύο φορές “χρυσό” Ολυμπιονίκη του μήκους. Αρχικά στην Αττική όπου θα πάρει μέρος στον Πειραιά (22/6) και στη Βάρη (5/7) και εν συνεχεία στο Βόλο. Στο Πανθεσσαλικό στάδιο ο άλτης που προπονείται με τον Γιώργο Πομάσκι θα αγωνιστεί τόσο στο Βαλκανικό πρωτάθλημα (26-27/7) όσο και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα μια εβδομάδα μετά (2-3/8).
Οι υπόλοιποι αγώνες θα είναι στο εξωτερικό με αποκορύφωμα φυσικά το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Τόκιο (13-21/9), όπου θα υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέχει από τη Βουδαπέστη το 2023.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σπουδαίας σημασίας νίκη πέτυχε η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Χάποελ Τελ Αβίβ με 92-83, χάρη στην οποία μπορεί να ελπίζει ακόμη και στην κορυφή της Euroleague στην κανονική περίοδο.
Ο Ολυμπιακός ήταν «αγκαλιά» με τη νίκη τη Βαλένθια, όμως δύο 2/3 βολές του Ντε Λαρέα με 2,9'' για τη λήξη και στη συνέχεια ένα άστοχο τρίποντο του εξαιρετικού ως τότε Φουρνιέ οδήγησαν σε ήττα....