Εδώ και αρκετό καιρό γίνεται λόγος για το μέλλον του Ματίας Αλμέιδα στον πάγκο της ΑΕΚ , με ξένα δημοσιεύματα να τον συνδέουν με αρκετούς πάγκους της Λατινικής Αμερικής.
Μετά το ESPN, που έκανε λόγο για ενδιαφέρον της Τσίβας για τον 51χρονο, Αργεντινός δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι υπάρχει μία ομάδα που θέλει να επαναφέρει στην Αργεντινή τον προπονητή της Ένωσης.
«Τον θέλει ο Ρικέλμε»
Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα αυτή η ομάδα είναι η Μπόκα Τζούνιορς, η οποία έχει προσεγγίσει κιόλας τον Αλμέιδα, στον οποίο προτάθηκε να κάτσει στον πάγκο της ομάδας, μετά την απομάκρυνση του Φερνάντο Γκάγκο από την τεχνική ηγεσία.
🚨 ¿Riquelme llamó a un ex River?
✅️ Según este integrante de PICADO TV, el primer nombre que sugirió Riquelme para reemplazar a Gago fue el de MATIAS ALMEYDA.
✅️ Incluso aseguran que el Presidente de Boca lo llamó por teléfono y la respuesta fue negativa. pic.twitter.com/ZBfeIY91sb
Η απάντηση του Πελάδο στον πρόεδρο Χουάν Ρομάν Ρικέλμε ήταν αρχικά αρνητική, όπως υποστήριξε ο ίδιος δημοσιογράφος. Υπενθυμίζεται πως ο Αλμέιδα έχει ταυτιστεί με την Ρίβερ Πλέιτ, η οποία είναι ο μεγάλος αντίπαλος της Ρίβερ. Εκεί έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα, ενώ ήταν και προπονητής της ομάδας για 18 μήνες.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Μετά την Άρσεναλ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ από την ουραγό Γουλβς την... πάτησε και η Άστον Βίλα, καθώς ηττήθηκε με 2-0 για την 28η αγωνιστική της Premier League.
Τρίτη σερί νίκη και πέμπτη στα έξι τελευταία ματς για την Άουγκσμπουργκ που επικράτησε με 2-0 της Κολωνίας και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Διαιτητής στην Ισπανία συνελήφθη με την κατηγορία ότι εξασφάλιζε εκπτώσεις σε εισιτήρια της Βιγιαρεάλ χρησιμοποιώντας κλεμμένα στοιχεία ποδοσφαιριστών.