Κοζάνη: Ταυτοποιήθηκαν οι νεκροί της τραγωδίας στα διόδια Πολυμύλου
Ένα ζευγάρι που ταξίδεψε από την Ελβετία στην Ελλάδα για τις διακοπές του Πάσχα.
Τραγική κατάληξη είχε η εκδρομή στα πάτρια εδάφη για ένα ζευγάρι Ελλήνων που ζει μόνιμα στο εξωτερικό, καθώς ήταν τα δύο θύματα από το σφοδρό τροχαίο που σημειώθηκε στα διόδια Πολυμύλου στην Κοζάνη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ζευγάρι που ζει μόνιμα στην Ελβετία και θέλησε να περάσει τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Κοζάνη.
Όπως αναφέρει το kozanimedia, ο οδηγός του οχήματος, ηλικίας 73 ετών, είχε καταγωγή από την περιοχή των Καμβουνίων και η σύζυγός του, ηλικίας 68 ετών, από το Λιβαδερό.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τα πρώτα δεδομένα για την ταυτότητα των θυμάτων προέκυψαν από την εταιρεία ενοικίασης του οχήματος που οδηγούσε ο 73χρονος.
Παράλληλα, η ταυτοποίηση θα γίνει με τη μέθοδο DNA, καθώς οι σοροί του ζευγαριού είναι απανθρακωμένες.
Αναζητούν στοιχεία για το τροχαίο
Την ίδια ώρα, οι Αρχές επιχειρούν να ρίξουν φως στα αίτια της τραγωδίας στην Εγνατία Οδό.
Οι αστυνομικοί πέρα από τις μαρτυρίες ανθρώπων που βρίσκονταν στα διόδια Πολυμύλου, θα επιχειρήσουν να λάβουν σημαντικά στοιχεία για την εξέλιξη των γεγονότων από τις κάμερες ασφαλείας των διοδίων.
Μπορεί οι κάμερες στο σημείο να καταστράφηκαν λόγω της φωτιάς, ωστόσο το υλικό μέχρι την καταστροφή τους καταγράφηκε στο server του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, με τους αστυνομικούς να το ζητούν από τη διαχειρίστρια εταιρεία.
«Προσπαθεί να ξεκαθαρίσει η Τροχαία τι ακριβώς συνέβη στο συγκεκριμένο σημείο, καθώς στην αρχή είχαμε αρκετές πληροφορίες ότι ίσως κάποιος οδηγός προσπάθησε να κάνει όπισθεν στη λωρίδα του e-pass, τελικά κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται προς το παρόν», ανέφερε μιλώντας στο MEGA η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντία Δημογλίδου.
«Οι αστυνομικοί προσπαθούν να λάβουν και το βιντεοληπτικό υλικό από την εταιρία, δεν είναι εύκολο να το παραλάβουν καθώς υπήρχαν τεχνικά προβλήματα. Μετά την πυρκαγιά στο σημείο καταστράφηκε ολοσχερώς το ένα κουβούκλιο των διοδίων» συμπλήρωσε η κυρία Δημογλίδου.
- Ιντιάνα: Μπλόκο στον Τραμπ και από Ρεπουμπλικανούς για τον ανασχεδιασμό του εκλογικού χάρτη
- Γυμναστική: Το μυστικό για να γίνει μέρος της καθημερινότητάς σας
- Αίθριος ο καιρός την Παρασκευή – Έως 20 βαθμούς η θερμοκρασία
- Ακίνητα: Πότε συμφέρει η αγορά παλαιάς ή νέας κατοικίας – Τα 10 σημεία ελέγχου
- Συνταξιοδότηση στο παρά πέντε
- ΕΝΦΙΑ: Τα δύο «κλειδιά» για φορο-εκπτώσεις
- Το beef του Ράσελ Κρόου με το Gladiator II συνεχίζεται – «Δεν εκτίμησαν την πρώτη ταινία»
- Θέλει τρόπο: Το μυστικό των επιτυχημένων ανθρώπων για να «πιάνουν» τους στόχους τους
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442