Ο Εμμανούηλ Καραλής μετά τις επιτυχίες που ονειρεύτηκε και πέτυχε ήρθε ή στιγμή που τα πράγματα που έχει καταφέρει μέχρι στιγμής στον αθλητισμό να γίνουν βιβλίο.
Μάλιστα, ο ίδιος ανακοίνωσε ότι θα εκδοθεί βιβλίο για αυτόν από τις εκδόσεις Διόπτρα με συγγραφέα τον Νίκο Μιχαλόπουλο.
Η ανάρτηση που έκανε ο Καραλής στα social media:
«Να σας πω μια ιστορία; Να σας πω την ιστορία μου; Τα μυστικά που είχα καλά κρυμμένα μέσα μου και καθόρισαν την ζωή μου τα εμπιστευτικά στον υπέροχο συγγραφέα Νίκο Μιχαλόπουλο και στον εκδοτικό οίκο Διόπτρα όπου αυτοί με την σειρά τους έδωσαν ζωή στις σκέψεις μου!
ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ δεν είναι ένα μόνο βιβλίο, Είμαι εγώ! Είμαι ευγνώμων για όλη την αγάπη που έχω εισπράξει από εσάς και πρέπει με κάποιον τρόπο να σας το ανταποδώσω! Είστε ένα κομμάτι της ζωής μου! Είστε ένα κομμάτι του βιβλίου μου! Σας ευχαριστώ!»
Το βιβλίο θα είναι διαθέσιμο για αγορά στης 24 Απριλίου από τις εκδόσεις Διόπτρα που το ανακοίνωσε λέγοντας: «Η πιο χαμογελαστή στιγμή στην ιστορία μας!»
Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στη δράση έχοντας το μυαλό στο πρώτο τρόπαιο της χρονιάς -το Σούπερ Καπ- με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να περιμένει συγκέντρωση από όλους...
LIVE: Μίλαν – Ελλάς Βερόνα. Παρακολουθήστε live στις 13:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μίλαν – Ελλάς Βερόνα για την Serie A. Τηλεοπτικά από Cosmote Sports 1.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έφτασε στο Περθ για τη συμμετοχή του στο United Cup και μίλησε για την ανάγκη για ξεκούραση και την προσμονή του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.