Δύο υπέροχα σκίτσα απεικονίζουν την ώρα που ο Εμμανουήλ Καραλής πανηγυρίζει την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.
O Eμμανουήλ Καραλής σήκωσε ψηλά τη σημαία της Ελλάδας στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην πόλη Νανζίνγκ της Κίνας.
Με τρομερό άλμα στα 6,05 κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο με πανελλήνιο ρεκόρ, αποδεικνύοντας την τρομερή φόρμα στην οποία βρίσκεται.
Οι πανηγυρισμοί του μετά το επιτυχημένο άλμα, αποτέλεσαν και την έμπνευση για να γίνει cartoon από την SportEurope, τη διαδικτυακή πλατφόρμα των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών για να αναδεικνύουν τις προσπάθειες των αθλητών.
Τα δύο σκίτσα είναι ιδιαίτερα επιτυχημένα και απεικονίζουν τον Μανόλο σε στιγμές υπέρτατης χαράς.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.