«Αλ Τσαντίρι Νιουζ»: Η σάτιρα επιστρέφει απόψε στο MEGA
Ο Λάκης Λαζόπουλος και το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» επιστρέφουν στις μικρές οθόνες με χιούμορ και αιχμηρό σχόλιο. Απόψε, στις 21.00, στο MEGA.
Η εκπομπή «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» με τον Λάκη Λαζόπουλο επιστρέφει ζωντανά στο MEGA απόψε στις 21:00.
Καλεσμένος του Λάκη Λαζόπουλου, σε ένα ακόμη live, ο Μίλτος Πασχαλίδης. Με αποσκευές τα τραγούδια 30 χρόνων καλλιτεχνικής πορείας, ο τραγουδοποιός κινείται σε γνώριμα ροκ και παραδοσιακά μονοπάτια, που θα συνεπάρουν τους θεατές στην ξεχωριστή ατμόσφαιρα των ζωντανών εμφανίσεών του.
Απόψε, στο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» εισβάλλει η παρέα της σειράς του MEGA, «Έχω παιδιά». Ο Βασίλης Μαυρογεωργίου, ο Λάμπρος Φισφής και ο Μάκης Παπασημακόπουλος αφήνουν για λίγο την… «Παγκράτη» και προσκαλούν τον Λάκη Λαζόπουλο στον δικό τους κωμικό κόσμο.
Ο Λάκης Λαζόπουλος «μπαίνει και πάλι στα παπούτσια» των προσώπων της επικαιρότητας με τη βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης και υπόσχεται ένα δίωρο απόδρασης από τη δύσκολη καθημερινότητα, με όχημα το χιούμορ, τη διεισδυτική ματιά και το αιχμηρό του σχόλιο.
Η σάτιρα βρήκε φέτος τηλεοπτική στέγη στο MEGA, με το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» να επιστρέφει στους δέκτες μας, απόψε στις 21:00.
#tsantiri
- Αλλάζει ο καιρός τη Δευτέρα: Έρχονται βροχές και καταιγίδες
- Fitness γεύματα στα εστιατόρια
- Πώς το Zorro Ranch του Τζέφρι Έπσταϊν έγινε τόπος κακοποίησης
- Σε ποια ηλικία «κρύβεται» η ευτυχία;
- Πόσο μπορεί να κρατήσει ο πόλεμος στο Ιράν;
- Από τη Χεζμπολάχ μέχρι τους Χούθι – Ο πόλεμος στο Ιράν και τα όρια του «Άξονα της Αντίστασης»
- Από το οκτάγωνο* στα ομοσπονδιακά σήματα
- Ο Σπίλμπεργκ χαίρεται που ο Ομπάμα είπε ότι υπάρχουν εξωγήινοι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 16.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/davide-venturelli-lh0mqRUCrok-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442