Ενδοοικογενειακή βία στον Βόλο: Στη γιαγιά η προσωρινή επιμέλεια της 3χρονης
Η εκδίκαση της υπόθεσης ενδοοικογενειακής βίας που αφορά σε ένα κοριτσάκι 3 ετών στον Βόλο αναβλήθηκε για τις 17 Φεβρουαρίου.
Για τις 17 Φεβρουαρίου αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης ενδοοικογενειακής βίας που αφορά σε ένα κοριτσάκι 3 ετών στον Βόλο, το οποίο εντοπίστηκε με μώλωπες στα πόδια και στην πλάτη.
Κατηγορούμενοι στην υπόθεση είναι η μητέρα του παιδιού και ο σύντροφός της, οι οποίοι βαρύνονται με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης προσώπου ανίκανου να αντισταθεί κατ’ εξακολούθηση και από κοινού, καθώς και της έκθεσης από κοινού.
Το δικαστήριο διατήρησε τον όρο της απαγόρευσης προσέγγισης και επικοινωνίας των κατηγορούμενων με το παιδί, το οποίο θα συνεχίσει να διαμένει με τη γιαγιά του.
Η 20χρονη μητέρα αιτήθηκε να της επιτραπεί να βλέπει το παιδί, έστω και παρουσία της μητέρας της, όμως η εισαγγελέας έδρας την ενημέρωσε ότι υπάρχει διάταξη της Εισαγγελίας Ανηλίκων, η οποία ορίζει την προσωρινή επιμέλεια του κοριτσιού στη γιαγιά, έως ότου ολοκληρωθεί η έρευνα και εξεταστεί η μητέρα από κοινωνική λειτουργό και ψυχολόγο.
Η δίκη ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή, ωστόσο αναβλήθηκε κατόπιν αιτήματος του συνηγόρου υπεράσπισης, Νεοπτόλεμου Δημουλά, προκειμένου να ολοκληρωθεί η έρευνα και το δικαστήριο να έχει πλήρη εικόνα της υπόθεσης, καθώς επίσης και να εξεταστεί μάρτυρας που γνωρίζει την οικογένεια και το περιβάλλον, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.
Κακοποίηση 3χρονης στον Βόλο: Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη
Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν νηπιαγωγός παιδικού σταθμού στον Βόλο παρατήρησε μώλωπες στο σώμα του παιδιού και ενημέρωσε τις Αρχές. Ακολούθησε παρέμβαση της Αστυνομίας και της Εισαγγελίας, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η έρευνα για να διαπιστωθεί τι έχει συμβεί στο ανήλικο κορίτσι.
Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης, η μητέρα και ο σύντροφός της αρνούνται τις κατηγορίες περί κακοποίησης του παιδιού. Η υπόθεση εξακολουθεί να βρίσκεται υπό διερεύνηση, ενώ αναμένονται τα πορίσματα των κοινωνικών υπηρεσιών και η εκδίκαση της υπόθεσης τον Φεβρουάριο.
- Ρατσισμός, fake news και χορός YMCA: Στην τελευταία του ομιλία ο Τραμπ επιστρέφει στις προεκλογικές του τακτικές
- Daikin Altherma 4 H: Η αντλία θερμότητας νέας γενιάς που αναβαθμίζει τον χώρο μας σε ένα αποδοτικό και άνετο περιβάλλον
- Μαρόκο: Φονική κατάρρευση κτιρίων – Τουλάχιστον 22 νεκροί και 16 τραυματίες
- Δήμος Αναστασιάδης: «Η 2η εγκυμοσύνη της Τζένης ήταν σοκαριστική, ο γιατρός μας το είχε απαγορεύσει»
- «Στην Ελλάδα το σαββατοκύριακο ο Μόρις – Πλήρης συμφωνία με τον Ολυμπιακό»
- Υπόμνημα της δημάρχου Γαύδου στην κυβέρνηση για τα ζητήματα που απασχολούν το νησί
- Νέο βίντεο από τη σύλληψη του Λουίτζι Μαντζιόνε: Τι δείχνουν οι κάμερες ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του CEO της UnitedHealthcare
- Ταΰγετος: Αίσιο τέλος για τον 28χρονο Γάλλο πεζοπόρο που έπεσε σε χαράδρα 200 μέτρων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442