Ακόμα ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας αποκαλύφθηκε στην Πάτμο, με θύμα ένα μικρό αγόρι του οποίου τα σημάδια στο σώμα έγιναν αντιληπτά από τους δασκάλους που προχώρησαν άμεσα σε καταγγελία στην Αστυνομία.
Το παιδί εξετάστηκε από τους αστυνομικούς παρουσία ψυχολόγου – Ανωμοτί κατάθεση έδωσε ο φερόμενος ως δράστης
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, το περιστατικό κατήγγειλαν τη Δευτέρα τρεις εκπαιδευτικοί του δημοτικού σχολείου στο οποίο φοιτά το παιδί όταν διαπίστωσαν ότι έφερε σημάδια κακοποίησης στο κορμί του.
Πάτμος: Εξετάστηκε από ψυχολόγο ο ανήλικος
Στη συνέχεια κλήθηκε για ανωμοτί κατάθεση ο φερόμενος ως δράστης, ενώ και το παιδί εξετάστηκε από τους αστυνομικούς παρουσία ψυχολόγου. Ο ανήλικος ανέφερε περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας όχι μόνο από τον σύντροφο της μητέρας του αλλά και από την ίδια.
Τα μέχρι τώρα στοιχεία για το συγκεκριμένο περιστατικό δείχνουν ότι ο σύντροφος της μητέρας χτύπησε το αγόρι στο πρόσωπο, προκαλώντας εκχυμώσεις στο αριστερό του μάγουλο. Παρ’ όλα αυτά, η μητέρα δήλωσε στους αστυνομικούς ότι δεν επιθυμεί τη δίωξη του συντρόφου της.
Η έρευνα της Αστυνομίας συνεχίζεται, ενώ έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση για τον ανήλικο.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).