Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Τούνελ», στην Πάτρα έφθασε σήμερα, Παρασκευή 24 Ιανουαρίου, εκτάκτως και υπό άκρα μυστικότητα κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών.
Οι ανώτατοι αξιωματικοί του τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής είχαν συνάντηση με ανώτατο δικαστικό λειτουργό, προκειμένου να ενημερωθούν για την πορεία της προανάκρισης, που είναι ακόμα σε εξέλιξη για τη υπόθεση των πέντε νεκρών βρεφών σε Πάτρα, Αμαλιάδα και Ηλεία.
Για τον Παναγιωτάκη
Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι ερωτήσεις των αξιωματικών επικεντρώθηκαν στην υπόθεση του Παναγιωτάκη, του 15 μηνών βρέφους που «έφυγε» από την ζωή τον περασμένο Αύγουστο.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας