Σύμφωνα πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε όσα του αποδίδονται, λέγοντας πως είχε ανταλλάξει μόνο μηνύματα με την ανήλικη μαθήτρια του.
«Μόνο μία φορά τη φίλησα»
«Αρνούμαι κατηγορηματικά ότι είχα οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή με την ανήλικη. Δεν έχω απλώσει χέρι πάνω της με πονηρό τρόπο. Μία μόνο φορά την φίλησα στο λαιμό μετά από δική της παρότρυνση και την άγγιξα χαμηλά στη μέση κατά λάθος όταν με αγκάλιασε. Παραδέχομαι ότι αυτό ήταν λάθος. Δεν ήξερα ότι είναι τόσο σοβαρό αδίκημα η ανταλλαγή μηνυμάτων με την μαθήτρια μου» φέρεται να είπε στην απολογία του.
Οι ισχυρισμοί του όπως αποδείχτηκε, δεν έπεισαν τον ανακριτή και τον εισαγγελέα που τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας