Πέντε αναμετρήσεις σε Λιβαδειά, Θεσσαλονίκη, Βόλο, Περιστέρι και ΟΑΚΑ περιελάμβανε το… κυρίως πιάτο της 17ης αγωνιστικής στη Super League.
Στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, o Παναθηναϊκός έκανε την ανατροπή απέναντι στον ΠΑΟΚ επικρατώντας με 2-1. Συνεπώς οι Πράσινοι ανέβηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας και θα περιμένουν τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό. Από την άλλη, οι «ασπρόμαυροι» έμειναν στους 33 βαθμούς και την 4η θέση.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η ΑΕΚ δεν αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στον Βόλο επικρατώντας με 4-2. Έτσι η Ένωση έφτασε τους 34 βαθμούς πιάνοντας τον Ολυμπιακό, ενώ οι Θεσσαλοί παρέμειναν στους 17 και τη 12η θέση.
Στη Θεσσαλονίκη, ο ΟΦΗ πήρε μια μεγάλη νίκη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με 2-0. Οι Κρητικοί συνεχίζουν την πολύ καλή πορεία τους όντας στην 7η θέση με 23 πόντους, ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν στους 27 και την 5η θέση.
Στο… ντέρμπι για την είσοδο στην οκτάδα ανάμεσα σε Ατρόμητο και Αστέρα, νικητές αναδείχθηκαν οι Αρκάδες με 1-0. Η ομάδα της Τρίπολης πήγε στους 22 βαθμούς και την 8η θέση, ενώ οι Περιστεριώτες έμειναν στους 19 και την 8η θέση.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.