Απόψε στις 22:00, στο MEGA, γράφεται ο συγκλονιστικός επίλογος του «Maestro», με το τελευταίο επεισόδιο της τρίτης σεζόν.
Οι ήρωες της δραματικής σειράς με την υπογραφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη πασχίζουν να διακρίνουν τη λεπτή γραμμή που χωρίζει το σωστό από το λάθος στη ζωή. Το τέταρτο επεισόδιο έρχεται να ολοκληρώσει αρμονικά μια ιστορία που συγκίνησε εκατομμύρια τηλεθεατές.
Τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο της τρίτης σεζόν του Maestro:
Πλησιάζει η μέρα της έναρξης του Φεστιβάλ. Κανείς δεν γνωρίζει το τέλος που θα έχει ο Φάνης και όλα δείχνουν ότι θα πάνε καλά, όμως συμβαίνει το αντίθετο. Η Σοφία πρέπει να πάρει αποφάσεις που θα επηρεάσουν τις ζωές όλων.
Δείτε το trailer:
Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Τόνια Μαράκη, Γιάννης Τσορτέκης Στον ρόλο του Δημοσθένη ο Κώστας Μπερικόπουλος
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.