Αθηνά Λινού: Κατέθεσε τη μήνυση εναντίον του Πολάκη – «Έφερα πάνω από 50.000 έγγραφα»
«Έφερα τα έγγραφα και την έκθεση μεγάλης ελεγκτικής εταιρείας που δείχνουν ότι όλα όσα λέει είναι εντελώς ανυπόστατα» δήλωσε η Λινού αναφερόμενη στον Παύλο Πολάκη
Μηνυτήρια αναφορά κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και υποψηφίου προέδρου του κόμματος Παύλου Πολάκη κατέθεσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας η ανεξάρτητη βουλευτής Αθηνά Λινού κατηγορώντας τον για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση.
«Ο Πολάκης έχει πει πολλά συκοφαντικά ψέματα εναντίον εμού και του ινστιτούτου που ίδρυσα πριν 33 χρόνια»
Η κυρία Λινού προσκόμισε μάλιστα προς ενίσχυση του περιεχομένου της μήνυσής της και είκοσι χαρτοκιβώτια με έγγραφα.
Σε δηλώσεις της η ανεξάρτητη βουλευτής είπε μεταξύ άλλων ότι κατέθεσε: «Μήνυση εναντίον του Π. Πολάκη γιατί έχει πει πολλά συκοφαντικά ψέματα εναντίον εμού και του ινστιτούτου που ίδρυσα πριν 33 χρόνια που συνεχίσει να εργάζεται για το καλό της χώρας».
Πάνω από 50.000 έγγραφα
Και πρόσθεσε πως «έφερα παραπάνω από 50.000 έγγραφα και την έκθεση μεγάλης ελεγκτικής εταιρείας που δείχνουν ότι όλα όσα λέει είναι εντελώς ανυπόστατα».
Από την πλευρά του ο πληρεξούσιος δικηγόρος της κυρίας Λινού, ομότιμος καθηγητής της Νομικής Σχολής Χριστός Μυλωνόπουλος, δήλωσε ότι υπέβαλαν την μήνυση ως απάντηση στη μηνυτήρια αναφορά Πολάκη καταδεικνύοντας με στοιχεία ότι όλα όσα έχει πει είναι ανυπόστατα».
Η κυρία Λινού δεν θέλησε να απαντήσει όταν ρωτήθηκε για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ όταν ρωτήθηκε για το τι σκέφτεται να κάνει απάντησε πως «ούτε εγώ δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Έχει ο Θεός, είμαι πολύ καλά ως ανεξάρτητη».
- Βουλγαρία: Πιθανή η προκήρυξη πρόωρων εκλογών – Οι όγδοες μέσα σε τέσσερα χρόνια
- ΣΥΡΙΖΑ για συνάντηση «προθύμων»: Ο Λέγγας μπήκε συνδικαλιστής και βγήκε στέλεχος της ΝΔ
- Επίσκεψη του Πρέσβη της Κίνας στον Δήμαρχο Σπάρτης
- Όσα σκέφτεται ο Τσάμπι Αλόνσο, αλλά δεν θα πει ποτέ δημόσια
- Δημήτρης Μητσιώνης: Πέθανε ο σκηνοθέτης της ΕΡΤ, σε ηλικία 49 χρόνων
- Αττική: Συνελήφθη 38χρονος Τούρκος καταζητούμενος από την Interpol για ανθρωποκτονία
- Οι πρώτες δηλώσεις του Κάρικ: «Αντιλαμβάνομαι ότι είναι μεγάλη ευθύνη – Υψηλά τα στάνταρ στη Γιουνάιτεντ»
- Σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων – Η Μελίσα Γκίλμπερτ στηρίζει τον σύζυγό της Τίμοθι Μπάσφιλντ μετά την παράδοσή του στις αρχές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 14.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tianhao-wang-aME_eAFPU2A-unsplash-1-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442