«Τέζαρε» την Ατλέτικο στο «Benito Villamarín» η Μπέτις! Η ομάδα της Ανδαλουσίας επικράτησε με 1-0 της ομάδας του Ντιέγκο Σιμεόνε για την 11η αγωνιστική της La Liga, έπιασε πεντάδα και άφησε την αντίπαλό της στο -10 από την κορυφή. Νέο στραπάτσο μετά την ήττα από τη Λιλ στο Champions League για τους φιλοξενούμενους που είναι φανερό πως έχουν πρόβλημα.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε μόλις στο 4ο λεπτό, όταν ο Ελζαλζουλί πήρε την μπάλα από τα αριστερά, έκανε όμορφη ατομική ενέργεια και γύρισμα, για να βάλει αυτογκόλ ο Χιμένεθ στην προσπάθειά του να διώξει. Ελζαλζουλί και Γκριεζμάν απείλησαν με σουτ στα επόμενα λεπτά, με τον πρώτο να έχει και δοκάρι στο 27′.
Πάλεψε η Ατλέτικο στο δεύτερο μέρος, αλλά…
Στο 52′ ο Άλβαρες έκανε την ατομική προσπάθεια και δοκίμασε το σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, με τον Σίλβα να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 65ο λεπτό το δυνατό σουτ του Φορνάλς τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα το ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών των «βερδιμπλάνκος» συνεχίστηκε, αφού ο Όμπλακ σταμάτησε με διπλή προσπάθεια το γυριστό του Ροκέ. Στο 80’ και το 84’ η Ατλέτικο είχε δοκάρια με τον Κορέα και στο 86’ η Μπέτις είχε ακυρωθέν γκολ με τον Ροκέ.
Λίγο πριν από τη νέα «Μάχη των Φύλων» στις 28 Δεκεμβρίου, η Αρίνα Σαμπαλένκα επαναφέρει στο προσκήνιο ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζητήματα στον αθλητισμό.
Το Εκτελεστικό Συμβούλιο της UEFA επιβεβαιώνει ότι οι περιορισμοί θα παραμείνουν σε ισχύ τουλάχιστον έως τη σεζόν 2026-27, ζητώντας από τους συλλόγους πλήρη συμμόρφωση έως την 1η Μαρτίου 2026.