Παρέα τουριστών στο Ηράκλειο κατέληξε στο νοσοκομείο αφού κατανάλωσε σφηνάκια… καθαρκτικού
Οι γιατροί που κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να κρατήσουν τα πέντε άτομα στη ζωή κατάφεραν να τους διασωληνώσουν και πλέον νοσηλεύονται στη ΜΕΘ σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση.
Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στο Ηράκλειο το βράδυ της Παρασκευής και συγκεκριμένα στο νοσοκομείο ΠΑΓΝΗ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μια παρέα τουριστών βρισκόταν σε μπαρ ξενοδοχείου όταν αποφάσισαν να πιούν σφηνάκια με εργαζόμενους.
Αντί για σφηνάκια όμως μια εργαζόμενη σέρβιρε κατά λάθος καθαρκτική ουσία με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στο ΕΚΑΒ. Οι διασώστες παρέλαβαν 6 άτομα με συμπτώματα δηλητηρίασης και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο.
Η κοπέλα που σέρβιρε τα ποτά εξήλθε από το νοσοκομείο, με την κατάσταση της υγείας της να μην εμπνέει ανησυχία.
Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν διασταυρωθεί πρόκειται για καθαρκτική ουσία που χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό του πλυντηρίου.
Σε κάθε περίπτωση δείγμα της άγνωστης χημικής ουσίας εστάλη στο γενικό χημείο του κράτους.
Συνελήφθησαν τρία άτομα
Οι γιατροί που κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να κρατήσουν τα πέντε άτομα στη ζωή κατάφεραν να τους διασωληνώσουν και πλέον νοσηλεύονται στη ΜΕΘ σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24 ένας εκ των πέντε ατόμων, ηλικίας 38 ετών, χρειάστηκε να μεταφερθεί το Βενιζέλειο Νοσοκομείο ελλείψει κρεβατιών στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ.
Για το περιστατικό συνελήφθησαν η κοπέλα που σέρβιρε τα ποτά, ο διευθυντής της ξενοδοχειακής μονάδας καθώς και ένας ακόμη εργαζόμενος για πρόκληση σωματικής βλάβης από αμέλεια.
- Διπλασιάστηκαν οι αρκούδες στην Ελλάδα μέσα σε έξι χρόνια – Τι δείχνει έρευνα του Αρκτούρου
- Παρακεταμόλη στην εγκυμοσύνη: Μεγάλη μελέτη καταρρίπτει τους ισχυρισμούς Τραμπ
- Άφαντη για 12η ημέρα η Λόρα – Η απάντηση της οικογένειας για τα όσα ακούγονται περί βίας
- Πέσιτς: «Αυτό που κάνει η Euroleague είναι καταστροφικό»
- Meteo: 294 νεκροί από ακραία καιρικά φαινόμενα σε 25 χρόνια – 633 επεισόδια με κοινωνικοοικονομικές επιπτώσεις
- Τραμπ: «Φίλε δεν καταλαβαίνω τι κάνεις με τη Γροιλανδία» – Ο αμερικανός φέρνει στο φως προσωπικά μηνύματα του Μακρόν
- Σάντος: «Σκληρή ομάδα ο Ολυμπιακός»
- Χανιά: Υπάλληλος σούπερ μάρκετ «ξάφριζε» το ταμείο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442