Την πρώτη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2 (μετά από δύο ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς) πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ Β΄, που επικράτησε στην Ευκαρπία -ως τυπικά γηπεδούχος- του Μακεδονικού με 2-1, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Α΄ ομίλου.
Οι «πράσινοι», που είχαν μία νίκη και μία ισοπαλία στα πρώτα παιχνίδια τους, προηγήθηκαν στο 20΄ με τον Χερίδη, αλλά ο Ουρτάδο ισοφάρισε στο 44΄ και ο Κωττάς στο 72΄ ολοκλήρωσε την ανατροπή για τον «δικέφαλο του βορρά».
Μετά τη νίκη επί του Μακεδονικού, ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται στην 3η θέση, έχοντας 5 βαθμούς. Στην 4η θέση, με 4 βαθμούς οι ηττημένοι της σημερινής αναμέτρησης. Στην κορυφή της βαθμολογίας βρίσκεται η ΑΕΛ, με την ομάδα της Θεσσαλίας να έχει το απόλυτο, με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Αύριο (5/10) παίζει εκτός έδρας με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
«Παλικάρι» η Νιούκαστλ, έπαιζε πάνω από 50 λεπτά με δέκα παίκτες, αλλά κατέκτησε σπουδαία νίκη με γκολ του Όσουλα στο φινάλε, επικρατώντας με 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας για 7η φορά στην Ιστορία της και πρώτη μετά το 2020, όταν και κατέκτησε το δεύτερο τρόπαιό της στη διοργάνωση, προκρίθηκε η Ρεάλ Σοσιεδάδ.
Με ένα γκολ του Σάκα η Άρσεναλ πέρασε από την έδρα της Μπράιτον με 1-0 και άφησε επτά βαθμούς πίσω τη Μάντσεστερ Σίτι. Εμφατικό διπλό με φόντο την τετράδα για την Τσέλσι, νίκη-ανάσα για τη Γουέστ Χαμ.