Λίγες ώρες πριν εκπνεύσει το ανοικτό, μεταγραφικό «παράθυρο» και για τους «ελεύθερους», ο Λεβαδειακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Βραζιλιάνου γκολκίπερ Λούκας Άνακαρ, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος απ’ την ισπανική Αλκορκόν.
Ο Λούκας Άνακαρ είναι γεννημένος στις 22 Σεπτεμβρίου του 1996 στο Ρίο Γκράντε της Βραζιλίας. Γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στην Ιντερνασιονάλ της πατρίδας του και ήρθε από μικρή ηλικία στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Ισπανία. Αρχικά αγωνίστηκε στην Αβιλές, ενώ ακολούθησαν η Ίμπιθα, η Ατζενέτα, η Κορνέγια και η Αλκορκόν τη φανέλα της οποίας φόρεσε την περσινή σεζόν στην Segunda Division, μετρώντας συνολικά 15 συμμετοχές.
Στον Λεβαδειακό, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ομάδα της Βοιωτίας, θα αγωνίζεται με τον αριθμό 88 στη φανέλα του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λεβαδειακού για τον Λούκας Άνακαρ
«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει την απόκτηση του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα Λούκας Άνακερ για τα επόμενα δύο χρόνια.
Γεννημένος στις 22/9/1996 στο Ρίο Γκράντε, γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στην Ιντερνασιονάλ της πατρίδας του και ήρθε από μικρή ηλικία στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Ισπανία.
Αρχικά αγωνίστηκε στην Αβιλές, ενώ ακολούθησαν η Ίμπιθα, η Ατζενέτα, η Κορνέγια και η Αλκορκόν τη φανέλα της οποίας φόρεσε την περσινή σεζόν στην Segunda Division, μετρώντας συνολικά 15 συμμετοχές.
Στην ομάδα μας θα αγωνίζεται με το Νο.88 στη φανέλα του.
Λούκας καλώς όρισες στην οικογένεια του Λεβαδειακού!».
Εξαιρετική προσπάθεια από την Πάφο που είχε δοκάρι κι ευκαιρίες στο 0-0, με τη Γιουβέντους να επικρατεί τελικά με 2-0, σκοράροντας δύο φορές μέσα σε 6 λεπτά με ΜακΚένι (67΄) και Ντέιβιντ (73').
Δείτε όλα τα γκολ που μπήκαν στα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League - Αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική.
Στο «κόλπο της πρόκρισης» η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο που με πρωταγωνιστή τον Ρίος (γκολ και ασίστ), κέρδισε τη Νάπολι με 2-0. Έτσι την πλησίασε στον βαθμό στη μάχη για την 24άδα.