Βαρύς εξακολουθεί να είναι ο φόρος αίματος στην άσφαλτο, με ένα νέο θανατηφόρο τροχαίο να σημειώνεται στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην συμβολή της οδού Βάλτου με τη λεωφόρο Αγίου Δημητρίου, όπου μηχανή με δύο επιβαίνοντες συγκρούστηκε με μεγάλη δύναμη με αυτοκίνητο.
Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή με αποτέλεσμα ο 22χρονος οδηγός να αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο
Από την ιδιαίτερα σφοδρή σύγκρουση ο 22χρονος οδηγός της μηχανής – ημεδαπός – άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, ενώ σοβαρά τραυματισμένη είναι η συνεπιβάτιδα, ηλικίας 21 ετών.
Η οδηγός του ΙΧ που ενεπλάκη στο τροχαίο ατύχημα έχει τραυματιστεί ελαφρύτερα. Οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο.
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας