Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική και αναλυτική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας συνολικά 48 περιπτώσεις κλοπών που έγιναν σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.
Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού άνδρα, για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής.
Σε όλη την Ελλάδα
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, ο προαναφερόμενος άνδρας, εισέρχονταν προσποιούμενος τον πελάτη σε καταστήματα και αφαιρούσε διάφορα προϊόντα και στη συνέχεια διέφευγε με όχημα που τον ανέμενε συνεργός του.
Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί 48 κλοπές από καταστήματα σε Αττική, Αχαΐα, Αρκαδία, Αιτωλοακαρνανία, Βοιωτία, Ηλεία, Καρδίτσα, Κορινθία, Λάρισα και Μαγνησία καθώς και μία απόπειρα κλοπής από κατάστημα στην Πέλλα.
Συνεχίζεται η έρευνα
Η συνολική αξία των κλοπιμαίων ξεπερνά τις 13.000 ευρώ, σύμφωνα με δηλώσεις των υπευθύνων των καταστημάτων.
Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται τόσο για την ταυτοποίηση των στοιχείων του συνεργού του, όσο και για την συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα