«Χαλασμός» και στο Λεωνίδιο όπου συνεχίστηκε η περιοδεία του Ολυμπιακού με την κούπα του Conference League να δίνει το «παρών» στην πόλη του νομού Αρκαδίας.
Αρκετός κόσμος θέλησε να βρεθεί στην εκδήλωση και να φωτογραφηθεί με το βαρύτιμο τρόπαιο, ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο κόσμος άναψε αρκετά καπνογόνα και εκτοξεύτηκαν βεγγαλικά, ενώ παράλληλα πέταξε στον ουρανό και ένα από τα γνωστά φαναράκια, στα χρώματα του Ολυμπιακού, κόκκινο και άσπρο.
Επίσης ο κόσμος του Ολυμπιακού έδειξε ξανά τη στήριξή του στα τμήματα του Ερασιτέχνη, με την αγορά της συλλεκτικής κάρτας φιλάθλου για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού και την κάρτα μέλους. Τη Δευτέρα (9/9) θα συνεχιστεί η θρυλική περιοδεία στη Βόρεια Ελλάδα.
Ο Ράφα Μπενίτεθ στις δηλώσεις του μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ, υποστήριξε πως η ομάδα του ήταν «μέσα» στην διεκδίκηση της πρόκρισης για 70 λεπτά.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου χαρακτήρισε δίκαιη την πρόκριση του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού τονίζοντας πως η ομάδα του αντέδρασε τέλεια και πως απολαμβάνει το παιχνίδι.