Θύμα ληστείας έπεσε ο Ρικ Πιτίνο από δύο άνδρες που μπήκαν στο γραφείο του στην «Καρνεσέκα Αρένα» κλέβοντας αντικείμενα τόσο συναισθηματικής, όσο και μεγάλης αξίας.
Σύμφωνα με δημοσίευμα στην «New York Post», τα αντικείμενα που εκλάπησαν ήταν μία μπάλα μπάσκετ, ένα ξίφος, μία μάσκα, μία ντουντούκα και ένα εξάλιτρο Petrus Pomerol του 1985 αξίας πάνω από 90.000 δολάρια.
Ωστόσο ο Αμερικανός προπονητής έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter πως η μεγάλη απώλεια ήταν το μπουκάλι κρασί.
«Είμαι πραγματικά αναστατωμένος. Το να μου πάρετε τα αναμνηστικά μου είναι το ένα πράγμα. Αλλά το ότι πήρατε και το εξάλιτρο Petrus Pomerol του 1985 με έχει εκνευρίσει» έγραψε χαρακτηριστικά ο Πιτίνο.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
Really upset! Taking my memorabilia is one thing but the 1985 6L Petrus Pomerol has me livid!!! https://t.co/qehmu6HkLu
Ο Γκάμπριελ Στρεφέτσα σκόραρε για πρώτη φορά με τον Ολυμπιακό, διαμορφώνοντας το σκορ με τον ΟΦΗ στο 3-0 και μετά το παιχνίδι τόνισε πόσο πολύ δούλεψε προκειμένου να αρχίσει να σκοράρει.
LIVE: Βόλος – Κηφισιά. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την αναμέτρηση Βόλος – Κηφισιά για τη 13η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 2.