Ο Χρήστος Μανδάς μπορεί να μην βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό στη Λάτσιο, ωστόσο έχει καταφέρει με τις μόλις 12 εμφανίσεις του να προσελκύσει πάνω του αρκετά βλέμματα.
Σύμφωνα με την Corriere dello Sport, πρόταση ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ από την Αγγλία αναμένεται να φτάσει στα γραφεία των «αετών» για την παραχώρηση του διεθνή Έλληνα τερματοφύλακα, ενώ ως πιθανοί προορισμοί σημειώνονται οι Σαουθάμπντον και Γουλβς.
Τα νούμερα του στη Serie A
Ο Μανδάς αγωνίστηκε σε 9 ματς στην Serie A της σεζόν 2023/24 και σε 3 παιχνίδια στο Κύπελλο Ιταλίας, κρατώντας ανέπαφη την εστία του έξι φορές.
Ο Έλληνας τερματοφύλακας φόρεσε τη φανέλα του ΟΦΗ σε δύο παιχνίδια στην Stoiximan Super League πριν παραχωρηθεί έναντι περίπου ενός εκατομμυρίου ευρώ.
Με πρωταγωνιστή τον Μάλεν που σημείωσε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Ρόμα νίκησε με σκορ 2-0 τη φορμαρισμένη Κάλιαρι και «έπιασε» τη Γιουβέντους στην τέταρτη θέση, στους 46 βαθμούς.
Λίγες ημέρες μετά την ήττα του στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν 2026 από τον Κάρλος Αλακαράθ ο Νόβακ Τζόκοβιτς ταξίδεψε στην Ιταλία προκειμένου να απολαύσει λίγη από τη δράση των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που διεξάγονται αυτές τις ημέρες στο Μιλάνο και την Κορτίνα. Ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών κατά πολλούς, επέλεξε να παρακολουθήσει καλλιτεχνικό […]
«Θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι η Μονακό θα μπορέσει να ολοκληρώσει τη σεζόν», υποσχέθηκε ο Πρίγκιπας Αλβέρτος για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η Μονακό.