Ένταση και επεισόδια προκλήθηκαν, το βράδυ της Πέμπτης, στη Νέα Φιλαδέλφεια μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και αστυνομικών δυνάμεων.
Οι δράστες πέταξαν πέτρες εναντίον αστυνομικής δύναμης που βρισκόταν στο σημείο, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση και στη συνέχεια κατέφυγαν στο άλσος.
Η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή 11 ατόμων από την περιοχή και οδηγήθηκαν στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας σε αθλητικούς όπου εξετάζονται.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».