Σοκ έχει προκαλέσει σε συγγενείς, αλλά και στην πυροσβεστική υπηρεσία που στεγάζεται στην Κρήτη, ο θάνατος 33χρονου πυροσβέστη, ο οποίος το απόγευμα της Τρίτης βρισκόταν μαζί με την σύντροφο του στο Κουρταλιώτικο Φαράγγι στο πλαίσιο πεζοπορίας.
Σύμφωνα με το ekriti, το ζευγάρι διέσχιζε το φαράγγι όταν ξαφνικά τα ίχνη του νεαρού άνδρα χάθηκαν. Η σύντροφος του ενημέρωσε τις αρχές και αμέσως στήθηκε μια τεράστια επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης. Σε αυτήν συμμετείχαν 25 πυροσβέστες με 2 οχήματα, drone αλλά και η ομάδα Σ.μη.Ε.Α. της ΠΕΠΥΔ Κρήτης.
Τραγική κατάληξη είχε ο 33χρονος πυροσβέστης
Μετά από αρκετές ώρες αναζήτησης και αγωνίας, ο 33χρονος πυροσβέστης βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του λίγο πριν τις 11 το βράδυ της Τρίτης, διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο και στη συνέχεια διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Ο λόγος για έναν 33χρονο πυροσβέστη με καταγωγή από το Ηράκλειο της Κρήτης, ο οποίος υπηρετούσε στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στην Περιφερειακή Διεύθυνση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας