Οι Κινγκς θέλουν ΛαΒίν και Καρούσο – Πώς επηρεάζεται ο Βεζένκοφ
Οι Σακραμέντο Κινγκς ετοιμάζουν κίνηση για τους Ζακ ΛαΒιν και Άλεξ Καρούσο, την ώρα που ο Κάιλ Κούζμα των Γουίζαρντς μπαίνει στη συζήτηση – Το συμβόλαιο του Βεζένκοφ «κλειδί» για το trade
Αμερικανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι Σακραμέντο Κινγκς θέλουν να αποκτήσουν από τους Μπουλς τους Ζακ ΛαΒίν και Άλεξ Καρούσο, με στόχο τα playoffs της νέα σεζόν στο ΝΒΑ.
Συγκεκριμένα οι «Βασιλιάδες» έχουν δύο επιλογές -για την ώρα- ώστε να ενισχύσουν την περιφέρειά τους, ενόψει της νέας σεζόν, με τον Σάσα Βεζένκοφ να είναι στους άμεσα εμπλεκόμενους. Παράλληλα, στα υπόψιν είναι και ο Κάιλ Κούζμα των Γουίζαρντς.
To salary cap και ο Βεζένκοφ
Πώς όμως θα μπορούσε να προχωρήσει το trade και οι παίκτες των Μπουλς να καταλήξουν στο Σακραμέντο. Αμφότεροι αξίζουν κάτι λιγότερο από 50 εκατομμύρια ευρώ στο salary cap. Την ίδια ώρα, Χάρισον Μπαρνς και Κέβιν Χέρτερ είναι διαθέσιμοι για ανταλλαγή από τους Κινγκς, με την αξία τους να είναι στα 17 και 15.6 εκατομμύρια δολάρια αντίστοιχα. Το σύνολο, 32.6 εκατομμύρια…
Κάπου εδώ μπαίνει στην κουβέντα ο Βεζένκοφ. Το συμβόλαιό του προβλέπει μισθό 6.4 εκατομμύρια δολάρια και αν συμπεριληφθεί στο πακέτο, πάλι δεν αρκεί το ποσό. Αν όμως προστεθεί και ο Τρέι Λάιλς (8 εκατομμύρια), τότε το trade θα μπορούσε να γίνει και οι ΛαΒίν και Καρούσο να καταλήξουν στο Σακραμέντο.
Σε περίπτωση που οι Κινγκς κινηθούν για τον Κούζμα, τότε ο Βεζένκοφ δεν θα χρειάζεται να προστεθεί στο πακέτο, με τα συμβόλαια των Μπαρνς και Χέρτερ να αρκούν.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.