Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις συνεχίζει να πονάει στο δεξί του πόδι, στο οποίο φαίνεται να έχει πειραχτεί, ένας τένοντας στον δεξιό του αστράγαλο.
Στο Game 4 το ιατρικό δελτίο των «Κελτών» ανέφερε πως αν χρειαζόταν θα έπαιζε, όμως τελικά η απόφαση που πάρθηκε ήταν ν μείνει εκτός για να προφυλαχθεί.
Ενόψει του Game 5 πάντως, η συμμετοχή του χαρακτηρίζεται ως αμφίβολη.
Οι δηλώσεις του Μαζούλα
«Δεν ξέρω ακριβώς σε τι κατάσταση βρίσκεται. Αλλά προσπαθεί να κάνει ό,τι μπορεί για να βρεθεί στην κατάλληλη θέση για να αγωνιστεί. Αυτό είναι κάτι που ξέρω με σιγουριά», δήλωσε ενόψει του Game 5 ο Τζο Μαζούλα, ο οποίος στα δύο τελευταία παιχνίδια δεν είχε στην διάθεσή του τον Λετονό.
Στους δύο πρώτους αγώνες των NBA Finals ο Πορζίνγκις είχε 16 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2.5 κοψίματα μέσο όρο σε 22 λεπτά συμμετοχής.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Δείτε βίντεο από τη μεγαλύτερη ευκαιρία του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τη Μπέτις. Λίγο νωρίτερα ο Έλληνας επιθετικός και ο Πέλκας είχαν διπλή ευκαιρία.
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 72-68 από την Εστουδιάντες και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Eurocup – Παράπονα για τη διαιτησία για το αντιαθλητικό που δεν δόθηκε στη Σπυριδοπούλου λίγο πριν το φινάλε.
LIVE: Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 21:05 την αναμέτρηση Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός για την 24η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Θοδωρής Βλάχος και Ντίνος Γενηδουνιάς εκπροσώπησαν την Εθνική πόλο των Ανδρών στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ημιτελικού με την Ουγγαρία (23/1, 18:00).