Στο πάνελ μεταξύ των προπονητών και των αρχηγών των τεσσάρων φιναλίστ, τον Ολυμπιακό εκπροσώπησαν ο Χέρβο Κόλιανιν και ο Ντίνος Γενηδουνιάς, οι οποίοι εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για τον ημιτελικό με την τρεις σερί φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης, Προ Ρέκο.
Έτοιμοι οι Ερυθρόλευκοι για να δώσουν μεγάλη μάχη με την Προ Ρέκο για μια θέση στον τελικό.
Οι δηλώσεις Κόλιανιν και Γενηδουνιά:
Χέρβο Κόλιανιν: «Πρώτα από όλα, καλησπέρα σε όλους και ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Δεν νομίζω ότι τα δυο παιχνίδια που παίξαμε στη φάση των ομίλων έδειξαν κάτι σημαντικό για καμία από τις δυο ομάδες, γιατί τα δώσαμε πριν από έξι μήνες. Αύριο, περιμένω ένα σκληρό παιχνίδι. Ξέρουμε με ποιον παίζουμε. Παίζουμε με μια εξαιρετική ομάδα, την πρωταθλήτρια Ευρώπης για τρεις σερί φορές. Αλλά εμείς θα κάνουμε ό,τι κάνουμε σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και μόνο την πλευρά μας και όχι με ποιον παίζουμε. Για εμάς, είναι πολύ σημαντικό να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και να πιστέψουμε, ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».
Ντίνος Γενηδουνιάς: «Ποτέ δεν μπορείς να περιμένεις ότι θα κερδίσεις την Προ Ρέκο, αλλά αν υπάρχει μια ομάδα που έχει δείξει ότι μπορεί να το κάνει αυτό, αυτή είναι ο Ολυμπιακός. Το πετύχαμε δυο φορές, το 2018 στη Γένοβα και το 2019 στο Ανόβερο. Όπως είπε ο προπονητής μας, παίξαμε δυο παιχνίδια τη φετινή σεζόν, στα οποία ήμασταν πολύ κοντά, αλλά ήταν πριν από έξι μήνες και από τότε, τόσο εμείς, όσο και η Ρέκο έχουμε εξελιχθεί. Σίγουρα, όπως είπα στην αρχή, δεν μπορείς να περιμένεις να κερδίσεις τη Ρέκο, αλλά εμείς είμαστε εδώ, για να παλέψουμε μέχρι το τέλος, ώστε να κερδίσουμε την τρεις σερί φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης».
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Ήττα-σοκ και νέα γκέλα ολκής για τη θλιβερή Λίβερπουλ, έχασε δίκαια 2-1 από την ουραγό Γουλβς στο «Μολινό», μετά από μια ακόμη αποκαρδιωτική φετινή εμφάνιση.
Η Μπαρτσελόνα κυριάρχησε κόντρα στην Ατλέτικο προηγήθηκε με 3-0, αλλά δεν πέτυχε την ολική ανατροπή, με τους Ροχιμπλάνκος να περνούν στον τελικό του ισπανικού Κυπέλλου χάρη στο 4-0 του πρώτου ματς.
Η Εθνική Γυναικών κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο του «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», νίκησε με 3-0 τη Γεωργία κι έκανε ιδανική εκκίνηση στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών 2027.
Με κορυφαίο τον Ζάλανκι που έβαλε 7 γκολ, ο Ολυμπιακός πάλεψε στην έδρα της πανίσχυρης Νόβι αλλά τελικά ηττήθηκε στην πρεμιέρα της φάσης των «8» του Len Champions League.