Την πρόκριση στον τελικό του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας πανηγύρισε η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Την Παρασκευή (10/5) το μεσημέρι, τα κορίτσια οι ερυθρόλευκες νίκησαν με 19-9 τον Άλιμο ΝΑΣ στο κολυμβητήριο του Λαιμού, για τον ημιτελικό του θεσμού και «σφράγισαν» το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου (11/5). Στο πρώτο ματς της τελικής φάσης της διοργάνωσης στη Βουλιαγμένη, η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη κυριάρχησε απόλυτα, πήρε μεγάλες διαφορές (1-8, 2-10, 5-15, 8-19) και έφτασε στη νίκη επί της ομάδας του Αλίμου, με τις Τριχά και Βάσω Πλευρίτου με τέσσερα γκολ (τρία η Ελευθερία Πλευρίτου).
Εύκολη πρόκριση για τον Ολυμπιακό, που είναι έτοιμος για μια ακόμα κούπα.
Το Σάββατο το μεσημέρι, στις 15:30 (ΕΡΤ 3), στον τελικό του Final-4, οι «ερυθρόλευκες» θα αντιμετωπίσουν στον Λαιμό τον Εθνικό με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του έκτου τους Κυπέλλου (2018, 2020, 2021, 2022, 2023).
Φωτεινή Τριχά: «Περιμέναμε το Final-4 του Κυπέλλου με ανυπομονησία, είχαμε δουλέψει, ήμασταν έτοιμες για αυτό. Το σημερινό παιχνίδι εξελίχθηκε, σε γενικές γραμμές, όπως το περιμέναμε. Είχαμε ένταση, πάθος, όρεξη, θέλαμε να δείξουμε τα πράγματα που έχουμε εξασκήσει στην προπόνησή μας, όλο αυτό το διάστημα. Είχαμε διαβάσει καλά τον αντίπαλο. Τώρα, έχουμε μπροστά μας τον τελικό. Θέλουμε να εμφανιστούμε και εκεί έτοιμες και αποφασισμένες, ώστε να διεκδικήσουμε ξανά το Κύπελλο».
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Το off στο βίντεο της τηλεκριτικής σημαίνει κι άλλο κρυμμένο μυστικό, καθώς η ΚΕΔ δεν δημοσιοποιεί διαλόγους του VAR, συναντήσεις με παράγοντες, ενώ έκανε πίσω και στη δημόσια αναγγελία των αποφάσεων