Στη Ρώμη για το χωμάτινο Masters που θα πραγματοποιηθεί στην ιταλική πόλη θα ταξιδέψουν τις επόμενες ώρες οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη.
Την Δευτέρα (6/5) μάλιστα ο κορυφαίος Ελληνας τενίστας και η καλύτερη τενίστρια της χώρας μας έμαθαν τους υποψήφιους αντιπάλους που θα αντιμετωπίσου στον δεύτερο γύρο της χωμάτινης διοργάνωσης, αφού αμφότεροι θα περάσουν bye τον πρώτο γύρο.
Ως seeded players ο Στέφανος και η Μαρία περνούν άνευ αγώνα τον πρώτο γύρο.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος έπεσε από το Νο.7 στο Νο.8 της παγκόσμιας κατάταξης, στον δεύτερο γύρο θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Γιαν-Λέναρντ Στρουφ – Πέδρο Κατσέν, ενώ στον τρίτο γύρο έχει ως υποψήφιο αντίπαλο τον Κάμερον Νόρι.
Στους «16» έχει ως πιθανούς αντιπάλους τους Φέλιξ Οζιέ Αλιασίμ και Αλεξ Ντε Μινόρ, στα προημιτελικά τον Αντρέι Ρούμπλεφ και στα ημιτελικά τον περσινό πρωταθλητή, Ντανιίλ Μεντβέντεφ, από τον οποίο είχε ηττηθεί πέρσι στα ημιτελικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς.
Η κλήρωση για Σάκκαρη
Η Μαρία Σάκκαρη, που έπεσε από το Νο.6 στο Νο.8 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA, στον δεύτερο γύρο θα αντιμετωπίσει είτε την Φεντερίκα Ντι Σάρα είτε κάποια τενίστρια που θα περάσει στο κυρίως ταμπλό μέσω των προκριματικών, ενώ στον 3ο γύρο θα βρεθεί κατά πάσα πιθανότητα κόντρα στο Νο.30 του ταμπλό Ανελίνα Καλίνινα.
Στους «16» έχει ως πιθανές αντιπάλους τις Βικτόρια Αζαρένκα και Τζασμίν Παολίνι, στα προημιτελικά την Έλενα Ριμπάκινα και στα ημιτελικά τις Αρίνα Σαμπαλένκα και Ονς Τζαμπέρ. Με την Ιγκα Σβίατεκ μπορεί αγωνιστεί μόνο στον τελικό.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ΑΕΚ ήταν μπροστά στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης στην Καρδίτσα και με κορυφαίο τον Φρανκ Μπάρτλεϊ που πέτυχε 30 πόντους, επικράτησε τελικά με 79-71.
Η Εθνική μας ομάδα διέλυσε με 20-8 την Τουρκία και συνέχισε νικηφόρα την πορεία της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, μπαίνοντας με το δεξί και στον Β’ όμιλο της διοργάνωσης
Ο Πανιώνιος πέρασε από την έδρα του Προμηθέα επικρατώντας με 91-87 και σημείωσε τη δεύτερη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα παίρνοντας τεράστια βαθμολογική ανάσα.
Χωρίς νίκη για 4η σερί αγωνιστική στην Premier League η Λίβερπουλ, μετά το το 1-1 στην έδρα της με τη Μπέρνλι. Επέστρεψε στα «τρίποντα» η Τσέλσι, με 2-0 επί της Μπρέντφορντ κι ανέβηκε στην 6η θέση.