Μία από τις πιο όμορφες ιστορίες τελειώνει! «Η Μπορούσια Ντόρτμουντ και ο μακροχρόνιος αρχηγός της Μάρκο Ρόις συμφώνησαν αμοιβαία να μην επεκτείνουν το συμβόλαιο του παίκτη, το οποίο λήγει στο τέλος της σεζόν», αναφέρει η γερμανική ομάδα.
Ο Μάρκο Ρόις φοράει τη φανέλα της Ντόρτμουντ 12 χρόνια από τότε που επέστρεψε στο κλαμπ της νιότης του το 2012, από τη Γκλάντμπαχ. Αυτό σημαίνει ότι ο 34χρονος, ο οποίος νωρίτερα έπαιξε για τους «κιτρινόμαυρους» σε επίπεδο νέων (1995-2002), έχει περάσει συνολικά περισσότερα από 21 χρόνια στο κλαμπ της καρδιάς του, και τώρα αναζητά μια νέα περιπέτεια στο τέλος της εντυπωσιακής καριέρας του.
Στις 424 συμμετοχές του μέχρι σήμερα, έχει σκοράρει 168 γκολ και έχει ασίστ σε άλλα 128 γκολ.
Ψηφίστηκε «Ποδοσφαιριστής της Χρονιάς στη Γερμανία» το 2012 και το 2019.
«Είμαι απίστευτα ευγνώμων και περήφανος για αυτήν την ξεχωριστή στιγμή στο σύλλογό μου Μπορούσια Ντόρτμουντ. Έχω περάσει περισσότερο από το μισό της ζωής μου σε αυτόν τον σύλλογο και απολάμβανα κάθε μέρα, παρόλο που υπήρξαν φυσικά και δύσκολες στιγμές Ξέρω ήδη ότι θα δυσκολευτώ να πω αντίο στο τέλος της σεζόν. Και όμως είμαι χαρούμενος που πλέον υπάρχει σαφήνεια και που μπορούμε να επικεντρωθούμε πλήρως στα πολύ σημαντικά παιχνίδια που έχουμε να παίξουμε. Έχουμε έναν μεγάλο στόχο που θέλουμε να πετύχουμε όλοι μαζί. Για να το κάνουμε αυτό, θα χρειαστούμε κάθε έναν από τους απίστευτους φιλάθλους μας, στους οποίους θα ήθελα να εκφράσω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες για την απίστευτη υποστήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια», τόνισε ο Μάρκο Ρόις.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Έκπληξη από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία «λύγισε» με 94-89 την πρωταθλήτρια Φενέρμπαχτσε και εξακολουθεί να ελπίζει στην είσοδό της στη 10άδα της Euroleague.
Η Μονακό επέστρεψε από το -12 στην τέταρτη περίοδο, νίκησε με 90-85 το Μιλάνο και έκανε μεγάλο βήμα για τη δεκάδα, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τον Παναθηναϊκό.
Η πρώην σύντροφος του Στέφανου Τσιτσιπά, Πάουλα Μπαντόσα συγκλονίζει σε μήνυμά της για την μάχη που δίνει ώστε να είναι καλά ψυχολογικά. Η εξομολόγηση για τον φόβο που αισθάνεται.